Ren i papp – Cardboard Safari

 

Go`kväll!

Vill visa dig något av det coolaste. När jag först såg denna i kartongen tänkte jag att näääää, vafasen är det där för skit?! Men så fick jag undersöka den närmare och insåg att den här ju bara måste bli såååå cooool! Jag fick detta skickat till mig när jag beställde ett par skor från USA. Vet faktiskt inte varför jag fick den men blev riktigt glad. Älskar vår coola ren på väggen här hemma. Den är helt gjord i papp och man bygger ihop den själv.
cardboard_safari_ren_i_papp cardboardsafari cardboard_safari cardboardsafari cardboardsafari cardboardsafari_buck

 

Den är skithäftig tycker jag. Gick in på deras sida och kikade och det finns verkligen MASSOR att välja på! Allt från elefanter till tjurar och älgar. Den här renen hittar du HÄR, hela sortimentet hittar du HÄR. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Bonde söker fru! Så kul att det är tillbaka! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
8 years ago

Fin blogg du har, man tröttnar aldrig på den. Märks att du lägger ner tid och energi på den och framförallt så verkar du så naturlig och gullig. Kram från Alingsås

Elin
Elin
8 years ago

Riktigt cool! fast jag skulle tro att det är en hjort 🙂

Nästa inlägg

Blöt som en katt och svar på prover!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x