En dag i Sthlm och snygga tjejer

Godmorgon bloggisar! 

Söndagmorgon och vår dag igår bara flööööt på. Vi bestämde oss som hastigast för att åka till Sthlm för lite shopping. Tony behövde nya kläder. Efter att ha mutat Milo med ett besök i Kickbikebutiken fick vi även med honom med glatt humör.

 
  
Han var både spänd och sammanbiten. Vi hade nämligen lovat honom nya däck och handtag till hans kickbike. Men väl i butiken så hade hela Sthlm bestämt sig för att göra samma sak. Knökfullt med andra ord. När vi sedan räknade på det så skulle nya däck och handtag kosta lika mycket som en helt ny kickbike i en lite billigare butik. Så vi drog – villkoret var att det inte tog längre än 10 minuter till nästa butik. 😉 Sa jag att han var taggad?

I nästa affär hittade vi en ny, cool (viktigt för en 6 åring) kickbike som dessutom var nedsatt i pris. Hurraaaaa skrek vi båda inombords. Ibland måste man ha tur. 🙂

 
Milo är ju störtintresserad av det här med kickbike alltså. Han är SUPERDUKTIG och utvecklas massor hela tiden. Vi har valt att satsa lite på detta och är så glada att han har ett så stort intresse för den här sporten. Han kollar filmer på Youtube, försöker lära sig trix på det sättet och så åker han så fort han har chansen.  Intresset är verkligen enormt. Sen får vi se vart det tar vägen?

 
  
  
Vi satt på trappan på Hötorget och njöt av solen. Så mysigt. Milo var lite purken över att vi inte byggde ihop kickbiken direkt. 😉 Men efter jag förklarat läget med att OM man nu skulle bygga ihop den och den blev förstörd eller stulen tyckte han det var bra den låg kvar i lådan. Vi jämförde våra nya skor som vi båda hade på oss, ska visa dig senare.

 
  
  
Vi käkade lunch på Pyttirian inne i Saluhallen vid Hötorget. Käkade den godaste Torsken jag någonsin käkat! Brynt smör med riven pepparrot var en fullkomlig käftsmäll i smaskighet! Wow! Ät den om du någongång får möjlighet!!

 
Drottninggatan var fullsatt med lördagsshoppare, tur då att man kan stanna till och vila lite på stenlejonen.

 

Efter Sthlm brassade jag ut till detta sköna tjejgäng!!! 🙂 Haha! Helt underbar bild. Jeanette är en god vän till mig, hon och hennes middagsgäng ville ha hjälp med sminkning till partyt. Självklart ställde jag upp efter en del fix och trix i planeringen!

  

Sååå fina tjejer verkligen! Ett riktigt härligt gäng som jag hade riktigt kul med under tiden jag var där. Jag kände till nästan alla så det var inga främlingar.

Nu på morgonen har vi varit ute på en morgonrunda. Sååå härligt väder verkligen. Friskt och fräscht och soligt också. Nu har solen gått i moln tyvärr men vi fick en stund vilket var superhärligt!

Nu ska jag ut i trädgården och fixa lite. Ska köpa höstblommor till krukorna jag har och städa upp lite inför hösten. Sen blir det nog ett besök på IKEA. Behöver ett sideboard i köket, letar också efter ett runt köksbord. Har letat på blocket men hittar inget jag vill ha.

Hör sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nyinköpt till hemmet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x