Återbruket, Västerås och överraskning

Godmorgon MÅNDAG! 

Idag är jag hemma med Milo. Skolan och fritids är stängt så då blir det en jobbardag hemmavid. Ikväll åker jag och representerar Love Forever på Råsis kundkväll i Västerås. Kom dit om du har vägarna förbi!

 
Igår började vi dagen med utrensning och trädgårdsfix. Blev inga blommor, glömde typ av det när Tony tyckte vi skulle åka och köpa nya promenadskor (han såg mina skruttiga på promenaden igår morse och tyckte väl det var dags för frugan med ett par nya). Grejen är ju att jag inte hittat några som är lika sköna. Jag har provat och provat och tyckt att alla har något fel. Hatar sånt…..

 
Igår så hittade jag i alla fall ett par som påminner mycket om de jag har idag. Färgen är lite too mutch men jag tog dom i alla fall! Ska visa dig senare.

  
Det blev lite sitta vid dessa kullar också. Mer regel än undantag. 🙂 Tänk att det kan vara så kul med några kullar och lite stålrör att hänga i?! Behöver inte vara mer avancerat än så liksom. Ofta tror jag att lekplatser är för avancerade för att barn ens ska tycka om att leka där. Tror inte du det?

 Igår fick jag mig en riktig överraskning. Jag provade den här fejkpälsvästen på H&M i fredags men hängde tillbaka den. Tony frågade om jag inte gillade den, kag svarade att jag gjorde det men äsch typ…. Tror ni inte den låg i hans klädpåse när vi kom hem? Han köpte den i smyg. 😉 Jag blev så glad.Tycker  den är skitsnygg!

Nähe! Nu ska jag hoppa in i duschen. Har PMS och känner mig som en snusklurk mest hela tiden!

Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Boots från Din Sko

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x