Tjejkväll

 
I bilen på väg ikväll…..leobrallor HÄR, spetstunika/klänning HÄR

Hej på er! ❤️

Vad tyst det är här inne nu. Ni har fullt upp som jag tänker jag. Jag känner att jag har det lite så nu. Fladdrar och far och försöker få dagarna att gå ihop. Inga tidsinställda inlägg idag heller för det hann jag inte. Som ni säkert förstått så lägger jag ned väldigt mycket tid på bloggen, när jag inte hinner det jag vill med mina inlägg blir jag lite stressad. Men jag har förstått på er att jag är en av de bloggare som uppdaterar ofta så om det blir ”bara” två inlägg så kanske det är lite ”normal” bloggning. 😉

Har just kommit hem från eventet på Råsi i Västerås. Supertrevligt verkligen. Love forever var ett omtyckt märke under kvällen. Fifan vad man kan få energi av tjejkvällar alltså. Sånt behövs mer. Råsi är verkligen en helt fantastisk människa också, vissa människor är man bara så glad att de korsar ens väg. Lina som håller till och sysslar med skönhet finns i källaren där hos Råsi, också en fantastisk person. Urhäftiga med nya människor och nya energier. Love it! Jag ska få massa bilder som togs ikväll på mejlen så jag bloggar mer om det imorgon. Nu är jag sååååå hungrig så en nattmacka får det bli.

Sov gott, kram till dig fina du! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Härligt med tjejkväll! Ser fram emot o få se bilderna i morgon 😉
Förresten, var presenterades vinnaren av Myztyle presentkortet? Jag kom på när jag tittade runt på deras sida nu ikväll att jag helt missat o kolla vem som vann ju 🙂
Kram & Godnatt ♡

Anne
Anne
8 years ago

Om det är tyst bland kommentarerna så kanske det beror på att det inte fungerar. Har kommenterat, men min kommentar är inte publicerad.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anne
8 years ago

Vad konstigt! Den här verkar ha funkat dock….. Ska kolla om det kan vara nåt skumt med AFF.

Nästa inlägg

Återbruket, Västerås och överraskning

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x