Inredning och läxläsning

 

Go`kväll!

Jaha, dagen bara löööööpte förbi. Idag har jag varit i Strängnäs och Butik Paus. En härlig tjej som äger butiken, ung och driven. SÅ roligt att se… Det är många unga som vågar idag känns det som. Som vågar ta för sig och satsa. Så jäkla modigt. När jag själv var i den åldern så var jag mest gravid. 🙂 Inte illa pinkat det heller…..

IMG_1846 IMG_1847 IMG_1848 voluspa_ljus IMG_1850 butik_paus_strängnäs_klädbutik love_forever

Här hemma så är läxläsningen i full gång. Milo har börjat få sina första läxor. Varje vecka läser vi febrilt här hemma. Han är sååå duktig och jag får en gråtklump i halsen. Min minsting läser liksom! Hur häftigt egentligen? SÅ fantastiskt att dom lär sig så fort, han var ju bebis nyss.

IMG_1853 IMG_1854 IMG_1861

Att se det där skitiga lilla fingret åka över texten medan han läser får mitt hjärta att nästan hoppa ur bröstet. Så söt! Så ambitiös. Så duktig! Imorgon bitti läser vi sista gången sen är det läsning för fröken som gäller.

IMG_1862 IMG_1863 IMG_1867

sideboard

Nu har vi äntligen fått upp ett sideboard/skåp i köket. SÅ grymt med plats i det och jag kan gömma alla papper, småsaker, ljus, servetter, inredningsdetaljer, pennor, snören…ja men listan kan göras lång. Jag har kollat på förvaringen BESTÅ på IKEA. Näääääää men då stod den ut för mycket i vårt lilla kök. Så där gick jag på IKEA och kände mig så jäkla sur och uppgiven (pms) och tänkte ge fan i det där skåpet jag behövde i köket. Nä men då sprang jag på BILLY. Alltså BILLY bokhyllor var ju superdupertrendiga nångång på 90 talet och alla hade långa/korta/smala/breda BILLY bokhyllor i sina hem. Jo men så vi tjackade BILLY dåra. Djupet är bara 28 cm så den står inte ut alls sådär störande mycket. Sen köpte vi vita luckor bara och det blev ju hur bra som helst i vårt kök.

Jag är så inne i ”smart förvaring” träsket nu. Nu när vi har det lite trångt så måste man verkligen tänka till med hur man ska ha saker. En utmaning verkligen men kul utmaning. Det blir sååå bra när vi väl är klara med det vi planerat. Vi har kollat ut förvaring för alla våra kläder nu också. Ska självklart ta en före och efter bild så ni får se vår förvandling sen.

Nä, nu är jag så trött så nu måste jag sluta skriva. Ha en fin kväll, sov gott sen. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
8 years ago

Wow så snyggt det blev!! Vart hitta ni luckorna, också på Ikea? Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Amanda
8 years ago

Dom hör till BILLY så dom finns på IKEA. Visst blev det fint, kram!

Terece Almering
8 years ago

KUL med ny butik!!! Så fin den ser ut! Åh jättefint hemma har du! Och söta Milo!!! Puss

Niiinis
Niiinis
Reply to  Terece Almering
8 years ago

Visst var den fin! ❤️ Puss fina Terece!

Paulina
Paulina
8 years ago

Tack för igår. Så kul och träffa dig, Vilken härlig människa du är!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Paulina
8 years ago

Men tack själv fina Paulina! ❤️ Detsamma! Kram!

Amanda
Amanda
8 years ago

Hej igen Nina!!
Jag blev så himla inspirerad av er nyinköpta skåp, har letat som en tok på Ikeas hemsida efter luckorna men inte funnit dom.. Kan du hjälpa mig? Vad heter dom el finns de nått artikelnummer? Tack för all inspiration du ger!! Kram

Nästa inlägg

Äppelpaj med marängtäcke

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x