Nya rosa promenadskor, promenad och frukost

Godmorgon!

Huja vad jag sovit dåligt inatt. Är det månen tro? Mångalen? Men igår när det bar både supermåne och blodmåne så sov jag bättre. Märkligt fenomen. Jag har fått iväg ungar till skola och också hunnit med en morgonpromme. Kör en 5 kilometers promenad varannan dag nu. Känns riktigt bra faktiskt.

löparskor_adidas löparskor_adidas_rsp_stability löparskor_adidas_rsp_stability löparskor_adidas_rsp_stability löparskor_adidas_rsp_stability löparskor_adidas_rsp_stability

Här har ni mina nya snyggingar som ska bära min lekamen en JEFLA massa mil framåt här. Tänk vad såna här skor får utstå egentligen? Detta är pronationsskor, alltså….när man ställer ned yttersta sidan av hälen först och sen tar sats med stortån. Förstår ni? Alltså när man inte trampar rakt utan lite snett. Kändes jättebra i butiken förutom att jag kände att färgen var lite IIIIIIIIH rosa. Men nu älskar jag dom. Jag blir glad ända in i märgen av dom. Dom finns förresten på REA på Stadium nu, hittade dom HÄR. 

 

löparskor_adidas_rsp_stability   I morse fick jag gå ut och testa mina rosa faror. Sköna som tusan, men man märker att man belastar olika i kroppen. Fick ont i skuldrorna och upp i nacken, alltså på ett trött sätt så det tyder ju på att jag belastade annorlunda nu. Konstigt egentligen. Gick så jag fick imma på brillorna i alla fall så det måste vara helt ok. 🙂

svart_bricka_frukost äggsmörgås_knäckebröd_ägg frukost_på_svart_bricka_äggsmörgås knäckebröd_glutenfritt_ägg

Det var GÖTT att komma in, göra i ordning frukost och sen sitta ned och njuta en stund. I morse blev det brun smoothie… eeeh va tänker kanske du? Var inte meningen att den skulle bli brun men blandar man fryst mango, frysta blåbär och massa bladspenat så blir det visst brunt. 🙂 Måste nog ha i mer blåbär så får man en mer lila färg kanske. Sedan blev det glutenfritt knäckebröd med 5 minuters ägg och så kamomill the med honung. MUMS! Så gott!
(Har ni nåt smart tips mot kalkiga glas i diskmakinen? I Enköping har vi sjukt kalkigt vatten så allt blir såhär…. )

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs sen igen. Ha en fin dag! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Hej finaste du. Härligt med prommis på morgonen. Du måste hälla disksalt i diskmaskinen, för har man väl förstört glasen så kan man inte få bort det. Så sa dom till mig när jag kollade detta. Efter jag använder disksalt så får jag aldrig kalk på glasen längre. Önskar dig en fin dag, jag slutar om en halvtimme, sen skall jag till mammsen på lunch, kram kram

al68
al68
Reply to  al68
8 years ago

diskmaskinssalt, skall det vara ; )

Niiinis
Niiinis
Reply to  al68
8 years ago

Ok, men jag har verkligen det i. Ändå blir dom såhär? Hmmmm….vad kan det då vara som saknas tro?

Ha en mysig lunch med mami! ❤️

Kram

al68
al68
Reply to  Niiinis
8 years ago

Prova spolglans som någon annan skrev längre ner, kan vara den kombon kanske. Det använde jag med alltid.

Maria
Maria
8 years ago

Så snygga skor. Vill också ha 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
8 years ago

Visst är dom, love them! ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Snygg färg på skorna! Hoppas du får många långa och sköna promenader i dina nya skor. Ha en bra tisdag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ja det hoppas jag med! ❤️

Stina
Stina
8 years ago

Hej!
Du skall använda spolglans då blir inte glasen kalkiga. Så heter det i Finland hoppas att det är likadant i Sverige.
Själv tillsätter jag alltid spolglans fast endel disktabletterna/medel innehåller ämnet.
Fina och klara glas är resultatet.

Anna-Lena i Frankrike
8 years ago

Jag har ett tips men det kanske man inte vill göra varje dag direkt… Det är att putsa dom med lite ättika! Så gjorde vi när jag jobbade på ett hotell här i Cannes.
Alltså du tar bara varmt vatten och blandar i lite ättika och så tar du en kökshandduk och doppar den lite lite i blandningen och så putsar du glasen. =)

Marie
Marie
8 years ago

Hej

Var köper du glutenfritt knäckebröd?. Har letat men hittar inget som är gott. Min son äter inte gluten nämligen. Snygga skor och bra pris. Är storleken normal eller ska man ta en halva extra 🙂

Evelina
8 years ago

Snygga pjux!! =) Promenaden blir ju dessutom så himla mycket roligare med ett par rosa skor….

Jill
Jill
8 years ago

Hej,

Testa att dela en citron på mitten & lägg in i diskmaskinen nästa gång du ska köra den…låter kanske helknäppt (och jag vet inte om det hjälper mot just kalkbeläggningar) men jag upplever att disken blir skinande & det luktar dessutom underbart i diskmaskinen!

Kram på dig, härliga människa!

Nästa inlägg

Tjejkväll

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x