Skatepark i Västerås

 

HURRRRAAAA!!

Vintern är räddad. Vi kommer att ha en Skatepark att åka till som finns inomhus fat det är regn, rusk, snö och drivis. Ingen är gladare än Milo. 🙂 Vi hittade till Västerås nämligen som bara ligger en pisskvart ifrån oss. Hur bra? Vi var där igår så Milo fick testa på banorna lite. Han var tvärnöjd…..och svettig som en gammal Rysk brottare. Jag kom till slut på varför han var så svettig…jag hade ju tagit på honom långkallingar på morgonen. ”And the mom of the year award goes to……Nina” eller? Stackars unge, inte konstigt alls att han svettades floder. Tänkte inte på det då han alltid svettas ganska så mycket. Dock så missade jag att byta kläder på honom från morgonens utelek då det krävdes lite mer kläder. 🙂

malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark malmabergs_ik_skatepark

Den där tungan som tittar ut stup i kvarten har han ärvt av sin mamma. Min tittar också ut när jag koncentrerar mig. Haha… har gått igenom bilderna här och det är rätt roligt när 50 a 54 bilder har en tunga ute. Sådan mor, sådan son.

Japp, så atteeeeee….då vet ni var ni hittar mig i vinter. 😉 Kul att det finns känner jag. Det är många ungdomar som verkligen tycker om det här med scooter/kickbike. De lite större barnen är alltid så himla gulliga mot Milo. Dom är hjälpsamma, säger snälla saker och peppar honom. Han är oftast en av de minsta när han är och åker och är så glad för alla dessa större ”kompisar” han får när han är och åker.  ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

Oj vad duktig han ser ut att vara! 🙂 Härligt med aktiviteter och intressen, längtar tills mina öppnar upp sig lite mer för speciella och specifika intressen. 😀

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Åh vad lycklig han ser ut när han kör på sin ’cykel’. Han är verkligen söt och tuff samtidigt; härligt att se hans glädje och talang:-)
Fast å andra sidan hur kunde det bli annat med en sådan mor:-) hon verkar också ’tuffsöt’.
Kram Helene

Nästa inlägg

Nya rosa promenadskor, promenad och frukost

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x