Himlen brann!

Go’kväll i stugorna!

Jag kom hem för inte så längesen. Jag har varit och satt i nytt hår igen. ÄNTLIGEN! Den här tiden har jag längtat och väntat till. Vi har inte fått ihop det jag och Jenny (på Sussis Hairteam) som gör mitt hår. Det har verkligen gått troll i vår planering. I somras tog jag ur håret då mina lim-pluttar hängde på half skaft efter 6 månader. Först tänkte jag vara utan men kände snabbt att det fasen blev så jobbigt. Jag vill oftast att det ska gå fort att fixa sig, jag hinner sällan hålla på och fixa länge och i lugn o ro. Sen vill jag inte hålla på och tvätta håret i tid och otid. Min hårbotten blir torr, mitt hår som fnöske och man måste tvätta det varje dag för att få nån ordning på det. Nä, så det höll inte. Med extensions i blir det lite tjockare, MYCKET lättare att fixa i ordning, behöver inte tvätta varje dag och dessutom så drar jag en borste i det på morgonen så är det klart sen. Plattångslockar håller i en hel evighet. Japp, så nu äntligen sitter det i igen. Välkommen snabbare fix morgnar! ❤️ Imorgon ska jag ta bilder på håret så får ni se.

  

Så länge visar jag dig bilder på kvällens himmel. Det formligen brann på himlen ikväll, så otroligt vackert! ❤️ Blir alldeles stum av hur vackert det kan vara verkligen. Hur är det ens möjligt med en knallrosa himmel?

Nä, nu ska jag fortsätta kolla Bonde Söker Fru! Snacka om att han som gillar raggarbilar har en rolig personlighet. 😀

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
8 years ago

Han ser riktigt lysten ut :-))

Aldrig vågat mig på löshår, det var ju inte aktuellt förr med tanke på pris!

Ha det fint!

Nästa inlägg

Naturligt preventivmedel – Natural Cycles

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x