Extensions i Eskilstuna

Måste ju visa dig håret!

Igår for jag iväg till fina Jenny som sagt.. Jag har ju gått hos henne på Sussis Hairteam i en hel evighet och har alltid varit så sjukt nöjd. En hårförlängning hos Jenny kostar från 1700 kr. Beror lite på hur mycket hår du vill ha i. Nu är mitt hår ganska så långt i sig själv så jag behöver inte jättemånga slingor. Men det blir absolut inte sådär RÅDYRT som det kan bli annars. Jag har många som jag vet har brassat till Eskilstuna och gjort sitt hår hos Jenny och är lika nöjda! Slingorna sätter hon dit med RACCOON lim som det heter, Jenny är superexpert på det. Mitt hår slits inte alls av det och slingorna sitter som berget.

håret collage 2 håret collage 3 håret collage 4 håret collage

Jag blev så himla nöjd, som vanligt. I morse var det återigen busenkelt att fixa barret nu när mina extensions är i igen. Jag trivs jättebra med det i. Jag tipsar dig nu, jag pyntar mitt hår så jag är inte sponsrad på något sätt. Men tycker jag något är bra så måste jag bara tipsa om det! SÅ är det.

IMG_1951

Dagens outfit blev detta. Kaftan från Fanny Michel, stövletter från Din Sko.

Nu ska jag skriva lite om min dag hörs snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
8 years ago

Håret blev kanon . Jättefint. Hoppas att du har haft en bra dag. /Kram Maria från Göteborg

Kina
Kina
8 years ago

Kanon fint!

Lotta
Lotta
8 years ago

Men herregudarna mig så snyggt Nina!!!Snyggt och fylligt utan att se too much ut lixom 🙂 Tummen upp!!

Mia
Mia
8 years ago

Såå snyggt!! <3

Nästa inlägg

Ljung i trädgården

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x