Ljung i trädgården

Godmorgon!

Jag har varit ute på min morgonrunda här och fått i min frukost. Nu har både Tony och Milo dukat under förkylningen här hemma. Jag går nästan och väntar men ska inte tänka så, håller ju på att läsa en bok nu som handlar om just hur vi tänker och hur det påverkas oss. Galet ju! Så nu ska jag bara tänka frisk frisk frisk. Jag promenerar varannan dag nu och det känns super på alla sätt. Magen är bättre och jag känner mig gladare på nåt sätt.

Idag är en stor dag. Idag ska jag ha min konsultation med Mia Lundin. Kl 19:15 ikväll ska vi Skypa och då ska jag förhoppningsvis få lite klarhet i hur jag ska gå tillväga med min hormonbrist som orsakat så sjukt mycket tråkigheter. Du ska självklart få veta hur det går för mig och vad hon säger, jag har fått massor med frågor om detta ch många vill verkligen få en uppföljning då de tror att de också har något liknande. Vi är många kvinnor som lider av massa problem med våra hormoner och vilket skiiiiiit det gör i våra kroppar!

IMG_1893 IMG_1894 IMG_1906 IMG_1907

Igår for jag iväg för att köpa lite höstfint till trädgården….äntligen! Jag älskar ljung, jag älskar dess färg. Älskar det gröna och vita till ljungens klara härliga färg. Jag har köpt lite cyklamen också, ilte silverväxter och en liten perenn som man kan ha ute. Så himla fint blev det och jag blir alldeles glad nu när jag kommer hem och ser allt detta fina. Här ovan ser du vår trapp.

IMG_1895 IMG_1896 IMG_1897

Det lilla bordet precis i anknytning till trappan har jag ställt en stor zinkkruka med ljung och silverväxter i. Sen är det en perenn och en cyklamen. Lyktan är mysig att tända lite ljus i på kvällen.

IMG_1898 IMG_1899

Vi har våra rottingmöbler ute fortfarande då det väntas fina höstdagar. De kommer nog stå ute hela vintern, ska julsmycka det se vid julen.

IMG_1903 IMG_1904 IMG_1905

På bordet står det också en zinkkruka med fint i!

IMG_1902

På vår vita ljugarbänk så står det också en zinkhink med härligt höstigt i! På Halloween ska jag smycka mer med pumpor och sånt.

ljung

Välkommen trälådan som jag gjort själv fick sig också en liten ljung.

Det var det, nu ska jag fara iväg här och träffa min mediumkompis Carola, vi hörs sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Å va fint du gjort. Jag älskar oxå Ljung har köp och fixat till balkongen med Ljung blev så fint och höstigt. Ha en bra dag och hoppas du klarar dej från snuvan..

angelicasandberg
angelicasandberg
8 years ago

Åh va fint du gjort det! Färgen på ljungen var ju verkligen underbar!

Hoppas du får en kanondag!

Kramar <3

Nästa inlägg

Himlen brann!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x