Systrar Två och Haga Slott

Hej igen!

Har ni tagit kväll tro? Jag har gjort det, sitter i mysbyxor och bloggar i soffan. Jag ska om typ 50 minuter bli uppringd av Mia och jag känner mig lite spänd inför vad vi ska komma fram till ikväll. Bloggar om det imorgon. Idag hade jag äntligen fikadejt med min härliga vän Carola. Min mediumkompis som jag brukar kalla henne. Hon har förresten börjat med sittningar i Sthlm nu. Vill du besöka henne när hon är i Sthlm så kan du boka tid hos henne genom att sms:a 073-933 02 59 eller mejla info@carolahammarberg.se. Hon är där 1 dag i veckan. Man behöver inte veta vad man bokar tid till. Det gjorde inte jag. Jag bara skrev till henne att jag ville komma, sen visste hon vad jag behövde just då. Ibland vet man inte vad man vill, man kanske bara behöver vägledning. Kanske står man i ett vägskäl i livet? Kanske är man vilsen? Man vill ha råd om hur man ska välja och gå vidare. Jag behövde bara gå dit, det var allt jag visste och det blev en fantastisk upplevelse som betytt så oerhört mycket för mig.

IMG_1918

Bländade men glada att äntligen få ses igen! Du må tro att vi försökt få ihop vår dejt. 🙂

kafé_systrar_två_enköping systrar_två_maränger systrar_två_enköping_kolasnittar systrar_två_kanelbullar systrar_två_enköping

Vi älskar att sitta på vårt favvofik i stan. enköping_haga_slott haga_slott_i_enköping haga_slott_enköping IMG_1928haga_slott_enköping haga_slott_enköping

På eftermiddagen idag var jag på ett litet möte på Haga Slott här i Enköping. En utav Enköpings vackraste platser. Sist vi var här var det på morsdag med mamma och min familj. Då ordnar Haga Slott ämligen ett morsdagsfirande med middag. Jättemysigt var det. Idag pratade vi event. Håll utkik, om allt går som det ska så kör vi ett event där inom kort. Kul kul!

Nä, nu ska jag ta kväll ordentligt här. Ska plocka undan datorn och sätta mig tillrätta i soffan. Om en halvtimma ringer Mia. Spännande. Sist men inte minst….idag pratade jag och Carola om det här med att stå i sin kraft. Ska prata mer om det imorgon. Ha nu en fin kväll!

Kram ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Så fint där ute. Vi hade också tänkt ha vårt bloggevent där för ett drygt år sedan, men det blev på Klara Hall istället av olika skäl. Haga slott är ju fantastiskt! Låter spännande med event där. Får se vad du hittar på och när!

Kram Lena

Nästa inlägg

Extensions i Eskilstuna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x