Dessa kvinnor vill jag hylla!

Nu till något jag funderat på….

…..jag vill att du hjälper mig med det här. Jag blir uppriktigt ledsen ända in i benmärgen när kvinnor inte hyllar varandra. När istället avundsjuka eller missunsamhet lägger sin illaluktande andedräkt på allt. Jag får en hopplöshetskänsla i kroppen, det känns som om vi kämpar så himla himla mycket ändå med allt. Vi går igenom skittuffa graviditeter, vi går igenom svåra förlossningar, vi jobbar och sliter, vi tar stort ansvar för hem och barn, vi försöker vara så fina vi bara orkar och klarar av, vi försöker motionera för att hålla oss i form och för att må bra, vi försöker vara bra vänner, en bra fru, en fantastisk mamma som ställer upp och ställer krav i samma andetag. Vi packar skolväskor och gympaväskor, vi storhandlar och kånkar hem litervis av mjölk till våra tonårsungar, vi skjutsar och hämtar, vi oroar oss, vi sitter uppe och väntar på nätterna att våra barn ska komma hem från nån fest, vi försöker orka ha sex, vi bjuder på middag, vi städar och putsar fönster, vi fixar och donar i vårt hem, vi planerar semestrar och överraskningar åt våra nära och kära, vi kämpar med att hinna umgås med våra föräldrar. Tar listan ens slut????

VI GÖR JU SÅ GOTT VI BARA KAN!!!

Med detta inlägg vill jag starta en lavin av kvinnoboost. Jag vill att vi alla idag och framöver, i något socialt media sammanhang lyfter några kvinnor i vårt liv som fötjänar lite boost. Som fötjänar att lyftas och hyllas. Som förtjänar att bli omnämnd på något sätt. Ni får gärna lyfta och hylla någon ni känner behöver det här inne på min blogg, bland kommentarerna för detta inlägg. Be sedan personen/personerna att sedan läsa din kommentar här inne. Ge någon en boost. En lavin av kvinnoboost! Lyft varandra!

Jag börjar! HERE IT GOES!

maria och jag

Jag vill lyfta min bästis Maria! Hon är en omtänksam kvinna med ett stort hjärta. Hon vill mig alltid väl, hon förstår mig som ingen annan, hon är en av de roligaste personerna jag känner. Maria är en fantastisk ensamstående mamma till sin son Noel. Hon har ett jättefint hem. Hon är ambitiös och så otroligt duktig på sitt jobb. Hade jag inte blivit ordninerad vila nu så hade hon och jag ikväll druckit en massa vin och firat 1 årsdagen av min fistel i rumpan. Men firandet av den får ske vid ett annat tillfälle när jag är hel igen. Jag älskar dig Maria, du är den bästa vän jag har! ♥

satu och jag

Jag vill ockå hylla min barndomsvän Satu! Hon har funnits som vän i mitt längst av alla. Vi är lika på många sätt. Hon är en omtänksam person. En helt fantastisk mamma! Hon är rolig och tokig på samma gång. Finns ingen med sånt dri som du har Satu. Jag vet också att du är fenomenal på ditt jobb och så är du en god vän också. Älskar dig! ♥

evaJag vill också hylla min vän och svägerska Eva. Omtänksammare person får man leta efter. Hon bryr sig och så är vi väldigt lika som personer. Eva, du är så fantastisk på så många sätt. Ibland önskar jag att jag hade mer tid att få hänga själv med dig men våra karlar och ungar ska ju alltid vara med. 😉 Älskar dig! ♥

IMG_0247

Här har vi 4 tjejer som jag verkligen ser upp till på så många olika sätt.

Tanja – Du är en grym förebild när det kommer till att njuta av livet! Det du åstadkommit på kort tid med ditt företag är fantastiskt. Du kommer gå långt, jag bara vet det. HÄR hittar ni Tanjas sida.

Anna – DU är verkligen go. Man blir glad i hela själen av att prata med dig.

Christina – Du är en kvinna att se upp till. En sann superwoman med allt du roddat med i ditt liv.

Terece – Wow, denna superkvinna går inte av för hackor. Vilket jobb du gör med ditt företag. Vilken själ du lägger ned på Love Forever. Dessutom är du så himla go!

carro och jag

Min bakkolega Carro, dig vill jag hylla för att du är så härligt medryckande positiv. Med dig har man aldrig tråkigt. Med dig får man energi. Med dig vill man hänga!

mirka

Mirka – superwoman upphöjt i 127 typ! Vilken kvinna du är! Du är så otrolig på så många sätt. Bara grejen att du fött 13 barn är tammetusan galet. Ändå är du så fräsch och orkar en massa. Det är för mig ett mysterium!

mamma

Sist men absolut inte minst, min egen mamma. Min mamma har gett mig mitt liv, bara en sån sak! Hon gav mig livet. Hon finns i mitt liv och vill mig väl. En av de absolut viktigaste någonsin. Mamma är ett energiknippe utan dess like. Hon städar snabbare än blixten. Hon är rolig och humoristisk. Hon är omtänksam och oroar sig precis som jag. Hon är en fantastisk vän till sina väninnor. Mamma – älskar dig till månen och tillbaka!

Så, detta är bara början. Jag kommer att fortsätta höja kvinnor i mitt liv (kanske även såna som inte är i mitt liv) här på min blogg. Jag vill att vi alla gör en kraftansträngning att hitta kvinnor i våra liv som är värda att hyllas. Vi måste boosta varandra mer! Vi måste hylla varandra! Lyfta, stötta, puscha i rätt riktning!

Så varsågod! Använd gärna mitt kommentarsfält att hylla kvinnor som finns i ditt liv! Kanske behöver du säga förlåt till någon, kanske känner du att du inte räckt till, eller kanske har du aldrig berättat för din vän vad hon betyder för dig! Dela gärna mitt inlägg! Vi behöver boostas!

Varsågod och hylla! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Jag vill hylla DIG!
För att jag tycker du är fantastisk på så många sätt!
Du delar med dig av din vardag och ditt liv på ett sätt som känns äkta.
Du ger så mycket positiv energi!
Du tar upp ämnen som andra aldrig skulle våga sig på och på så sätt hjälper många att inte känna sig ensamma i sina problem.
Du delar med dig av fantastiska recept av alla de sorter och öppnar upp en godare värld även för dom som inte bakar med gluten.
Du tipsar om inredning i alla prisklasser och visar hur man enkelt kan få till designkänsla med lite svart tejp 😉
Du visar även upp fantastisk makeup och mycket snygga kläder och skor!
Du har skapat FIN-fredagen som gör att varje fredag blir lite bättre 🙂
Men framför allt… Du får mig att känna att här inne på din blogg duger man precis som man är!
Hoppas du har en härlig fin-fredag 😉
Kram

Lisoball
8 years ago

Vilket fint initiativ! Mer hyllningar åt kvinnorna! 😀
Jag vill hylla min egen lillasyster å absolut bästa vän, Stina! <3
Som alltid finns för mej å min familj å som är den roligaste å klokaste jag känner. Som är världsbäst på sitt jobb å alltid lockar fram det bästa hos mej.
Är den bästa träningskompis man kan ha å som alltid orkar lyssna å ge ett ärligt svar!

Ser fram emot att läsa hyllningar nu!
Trevlig helg fina du!

PaulaHelenas
8 years ago

Jag vill hylla min allra bästa vän Gun! Henne har jag känt över 30 år!

aa
aa
8 years ago

Jag hyllar dig Nina för att du är den du är. Kramar i massor till dig.

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Jag vill också hylla dig, för att du hyllar i stället för att skriva skit, som en del andra ägnar sig åt.
Sen vill jag hylla mina nära för att de står ut med mig under min sjukskriving… Har idag legat fastspänd med huvudet i en ställning i fyrtiofem minuter för skall- och nackröntgen… Har väntat sen i januari på den här tiden…. Bra vårdgaranti… Men nu ser vi framemot helgen och lite golf så här i slutet på säsongen! Kram, tack för fin blogg <3

Kina
Kina
8 years ago

Jag vill faktiskt hylla mej själv! För att jag är värd en hyllning. Sen vill jag hylla dej för att du är du och har en jäkligt bra blogg. Ha en härlig helg.

Lena - Gott för själen
8 years ago

Spontant och utan hyllning av nån speciell måste jag säga fy fasen vilket bra inlägg! Det är alldeles för mycket skit där ute! Vi behöver boosta varandra och oss själva!

Kram Lena

Lotta
Lotta
8 years ago

Jag vill hylla dig Nina för du vågar blotta dina ”svagheter”, bjuda på smarriga recept, ge inspiration på inredning. Blev så sugen att fixa när jag såg bilder av er trapp med nyplanterad ljung, lyktorna på bordet, ja ren inspiration helt enkelt 🙂 Tack för allt detta Nina! Jag vill hylla min ”syster” Vickan. Du är en fantastisk människa som var min bästa vän sen vi lärde oss att gå. Du betyder så mycket för mig att du anar inte ♥ Mina två vänner Lisa C och Lisa N, ni har blivit mina vänner på riktigt och ni betyder väldigt mycket♥ Maggan, du är helt underbar och galen och rolig!!Alltid positiv och glad, en vänför livet ♥En hyllning till alla kvinnor som kämpar med allt, kvinnofolket besitter en urstyrka, men när vi faller så ska vi stötta varandra♥Kram på er ♥

Tina
Tina
8 years ago

Hej Nina.
Förutom att hylla dig du fina vill jag hylla min fantastiska och underbara dotter Felicia….så mycket kärlek.
Och min vän Carina som alltid finns.
Självklart vill jag hylla alla underbara kvinnor, sluta vara så negativa…ge varandra kred ibland det behöver vi Alla. Kramiz

skåningen
skåningen
8 years ago

Jag vill hylla min syster med familj ,
som precis fått reda på att hon har lungcancer och
allt vad det för med sig.
Men även mig själv som gått ner 10 kilo och
även slutat dricka alkohol. ( Blev en hel del av det tidigare nämligen )
Hälsningar Skåneland

Ulrica
8 years ago

Vilket härligt inlägg – precis vad som behövs <3.
Speciellt i bloggvärlden tycker jag att det finns en stor portion missunnsamhet och ovilja att hjälpa varandra framåt och det är en väldigt svår värld att komma in i gemenskapen, så ditt inlägg är verkligen nyttigt!!

Kram Ulrica

Anna Toledano Book
Anna Toledano Book
8 years ago

Tack fina du <3 Kan bara säga detsamma ~ Du är fantastisk! Stor kram.

Anna.

Linda
Linda
8 years ago

Vilket fantastiskt inlägg, Nina ♥ Med fler som dig i samhället skulle världen vara en behagligare, vackrare och gladare plats att leva på. Så en megahyllning till dig!

Nästa inlägg

Mia Lundin – Hormonobalans

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x