Vi gör vad vi kan i Enköping!

vi gör vad vi kan

 

Idag är det uppsamlingsplats av kläder och förnödenheter på Stenvretsgatan 2-4 här i Enköping. Helenas Foodtruck kommer att stå och langa mat till alla som jobbar med detta gratis! Detta är alltså volontärarbete och många har redan skrivit upp sig som volontärer för denna insamling. Idag och imorgon mellan kl 12-18 är full kajuta på denna adress alltså. Brassa dit och lämna det ni kan avvara, jag vet att det också behövs hjälp med att jobba där med sortering av kläder så har du inget för dig är du välkommen dit och hjälpa til!  Ta också del av en annars trevlig dag som jag vet att det kommer bli. Musik finns på plats, Fredrik Wikingsson kommer att vara där mfl. Heja ENKÖPING!!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kanelbullskladdkaka med små kanelbullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x