ANNONS

Snart TV inspelning

/

fransar 2

IMG_1982

fransar
Äntligen nya fransar… 

Godmorgon min vän!

Det är måndag igen. Dock så är den här måndagen lite annorlunda mot de andra måndagarna. Idag kommer TV teamet från TV4 hit och ska spela in lite inslag med oss. Jag ska såklart städa och fixa lite här hemma så att det ser lite fint ut. Mitt hem ska ju vara med i TV så då om nångång ska man väl fejja. 😉

Igår hann jag inte blogga så mycket då vi fixade ny garderob till vår hall uppe. Ska ta lite bilder så du får se också, bättre att ta bilder då det är dagsljus. Jag är så glad för vår lösning där uppe så det är inte klokt. SOM vi har klurat på en lösning alltså. Vi har haft ett enda kaos alltså. Dessvärre tog inte Tony någon förebild som det såg ut först så jag kan tyvärr inte visa hur det var. Men tänk dig en herrans massa trådbackar i trådbacksställ med INGEN ORDNING what so ever! Alltså, jag har fått andnöd varje gång jag sett skiten. Usch! Svårt att hitta kläder och allt i ett enda virrvarr. Vår hall där uppe är liten och med en massa vinklar och vrår. SÅÅÅÅ charmigt men SÅÅÅÅÅ svårplanerat. Men till slut fick vi nog till det. 🙂

Nu ska jag fortsätta städa och fejja lite. VI hörs sen igen. Hoppas kunna knäppa av lite bilder från inspelningen också. 🙂 Idag kommer du få en veckomatsedel här inne. Sen hoppas jag kunna berätta massor om dagen sen. Ha nu en fin måndag så hörs vi sen! ♥

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00