Snart TV inspelning

fransar 2

IMG_1982

fransarÄntligen nya fransar… 

Godmorgon min vän!

Det är måndag igen. Dock så är den här måndagen lite annorlunda mot de andra måndagarna. Idag kommer TV teamet från TV4 hit och ska spela in lite inslag med oss. Jag ska såklart städa och fixa lite här hemma så att det ser lite fint ut. Mitt hem ska ju vara med i TV så då om nångång ska man väl fejja. 😉

Igår hann jag inte blogga så mycket då vi fixade ny garderob till vår hall uppe. Ska ta lite bilder så du får se också, bättre att ta bilder då det är dagsljus. Jag är så glad för vår lösning där uppe så det är inte klokt. SOM vi har klurat på en lösning alltså. Vi har haft ett enda kaos alltså. Dessvärre tog inte Tony någon förebild som det såg ut först så jag kan tyvärr inte visa hur det var. Men tänk dig en herrans massa trådbackar i trådbacksställ med INGEN ORDNING what so ever! Alltså, jag har fått andnöd varje gång jag sett skiten. Usch! Svårt att hitta kläder och allt i ett enda virrvarr. Vår hall där uppe är liten och med en massa vinklar och vrår. SÅÅÅÅ charmigt men SÅÅÅÅÅ svårplanerat. Men till slut fick vi nog till det. 🙂

Nu ska jag fortsätta städa och fejja lite. VI hörs sen igen. Hoppas kunna knäppa av lite bilder från inspelningen också. 🙂 Idag kommer du få en veckomatsedel här inne. Sen hoppas jag kunna berätta massor om dagen sen. Ha nu en fin måndag så hörs vi sen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Lycka till med inspelningen idag.

Mia
Mia
8 years ago

Önskar dig en härlig måndag! Spännande med tvinspelning 🙂
Kram

D Diana
8 years ago

Vad kul med teve inspelning. Lycka till ! Kul att se sen. Ha en fin måndag.

Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta
8 years ago

lycka till med inspelningen

Nästa inlägg

Stora saftiga kanelbullar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x