Tips på lipgloss

läppstift

 

Måste tipsa dig om det här härliga läppglanset!

Det är vårdande och jag älskar det. Den här färgen är lite svagt rosa i tonen och smakar och doftar gott. Jag har den alltid medmig i väskan ihop med kanske 5 andra lipgloss. Ja, jag är en riktig knäppis med antal gloss i väskan. Ska visa dig dom andra sen också. Det här lipglosset heter ISADORA multi vitamin gloss, färgen heter pink apple och du hittar det HÄR. 

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

Jag är beroende av lipgloss, galet. Och jag kan tipsa om Clarins Light någonting, sååå snygga och bra! Men den här var också så snygg på dig. Vacker mun. 😉

Nästa inlägg

Mysmorgon och Det Okända!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x