Morningthoughts….

Godmorgon!

Jag vaknade 03.30! GÄÄÄÄSP! Alltså, NEJ…. så känner jag. Ska jag redan börja vakna dessa okristliga tider? Går ju här och väntar på trampar på att mina kosttillskott ska komma på posten. Det som ska hjälpa mig komma i ordning med den här obalansen som högst troligt orsakar all min virrivirrikokooo sömn. Det värsta med att vakna sådär tidigt är att man är ensam i sina tankar en kass tid på dygnet. Ni har hört talas om vargtimmen va?

Såhär kan man läsa om vargtimmen på Wikipedia:

Vargtimmen kallas den tid före gryningen som infaller ungefär 03.00 – 05.00 och då kroppens aktivitet är som lägst. Blodets halt av hormonet melatonin är som högst, kroppstemperaturen och blodtrycket sjunker till dygnets lägsta nivåer och ämnesomsättningen går ner. Det är även den tiden på dygnet man mår som sämst, detta oavsett hur mycket sömn man fått tidigare.

Konstigt att man mår SKIT när man ligger vaken den perioden. :/ Just nu är det ju den tyngsta perioden på året för min del. Hösten kommer sällan med sköna känslor och lycka för mig. Magen pajjar alltid som värst den här perioden också så allt blir liksom lite ond cirkel. Huuuuuu…. men well well, så är det med det. Det är bara att ”gilla” läget som man brukar säga. Inte försöka klura så mycket utan bara leva på livet liksom.

IMG_2140 IMG_2144 Senast överförda58 Senast överförda59 Senast överförda60

Något som var RIKTIGT mysigt med den här morgonen var i alla fall att få sitta såhär. Med Milo. Vi satt och tittade in i brasan länge och bara njöt av värmen som strålade emot oss. Att sitta och småprata med honom kan vara det mysigaste i världen. Han har så härliga samtalsämnen och livet känns så härligt för en sexåring som snart ska bli sju. Vi längtar till födelsedagen här förstår ni. Sen att pappa Tony fyller år imorgon, äsch…. det pratar vi inte om. Vi pratar mer om den 4:e december här hemma faktiskt. 🙂

Nu måste jag rusa vidare. Ska ta mig ut på en långpromenad och rensa skallen lite. Sen blir det hemmajobb idag. Vi hörs givetvis av under dagen. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
8 years ago

Ha ha härliga unge <3
Har själv en tjej som blir 6 år i november och hon säger så mycket skojigt.
Ha en skön dag. / Kram Maria

Emelie - Svenskadopterad
8 years ago

Men vad mysigt med brasa!

Nästa inlägg

Love Forever RABATTKOD, event och bars…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x