Happy birthday och snart avslöjar jag nåt galet….

God förmiddag!

Ja snacka om att det blev mys igår….. mitt på en onsdag och allt. Men det är väl lill-lördag, är det inte så? Minns när man gick i gymnasiet, då var man ute och festade på onsdagarna. Sen var man bakis som en gammal grubian på torsdagarna för det råkade vara den roligaste dagen att festa på under hela veckan. Idag hade man inte pallat en halv kväll ens för att orka upp och jobba dagen efter. Åldern börjar ta ut sin rätt! 😉

IMG_2169 IMG_2171 IMG_2173 IMG_2180

Det blev både sparkling festis och smågodis med youtube! 🙂

Senast överförda61

Milo och jag var uppe med tuppen i morse för att fira pappa. Milo vaknade tidigt, annars hade jag aldrig väckt honom efter gårdagens lilla pärs. Han räknar fortfarande ned till sin egen födelsedag. 🙂 Tony är inget ”fan” av tidig frukost men ”pinade” i sig lite the och smörgås innan han for iväg till jobbet.

IMG_2160

IMG_2189 IMG_2190

Måste bara visa vad Tony kom hem med häromdagen. Han hade köpt blommor till både mig och Milo. Han har ju varit förkyld med feber OCH haft tandvärk och har kanske inte varit den gladaste personen då. Fullt förståeligt, ni som haft tandvärk vet hur det känns och hur jobbigt det är. Men då är han så gullig så han köper blommor för att visa sin uppskattning. Hjärtat då! ♥

Nu ska jag fortsätta med lite jobb här, sen blir det till att baka järnet till alla gästerna kommer vid 18. Hörs sen igen! Lär bli en del bakbilder är jag rädd….. Ska också avslöja en riktigt rolig grej senare idag. Hihi, jag måste vara helt TOKIG som tackat ja till nåt dylikt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Jo tack förstår Tony till 100% sitter själv just nu med tandvärk och har så gjort till och från en lång tid.. Tanvärka och tandläkarskräck är ingen bra kombo… Lycka till med baket idag och ha en trevlig kväll.

Emelie - Svenskadopterad
8 years ago

Åh vad spännande! Nyfiken!

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Vilken cliffhanger :).

Gulligt att T att komma hem med blommor ♡.

angelicasandberg
angelicasandberg
8 years ago

Spännande att avslöja något hemligt: ) håller utkik vad det är för något tokigt du tackat ja till 🙂

Känner igen mig så väl i det du skriver angående festandet. Förr klarade jag av att festa flera dagar i streck, och idag klarar jag knappt en 😉 pjuh!

Kramar

Annika
Annika
8 years ago

När jag bodde hemma för hundra år sen hade vi måndagar som ”festdag” för att måndagar var rätt trista. Men dom förgylldes med extra god mat och efterrätt. Toppen!
Ser fram mot det du ska avslöja!
Kram!

Nästa inlägg

O-R-O

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x