Godmorgon och hardcore bakning

Ja men hejsan!

Det blev en dag med bakning och kalas igår så jag hann faktiskt inte kika in till er. Jag var i ett riktigt bakflow igår, majj gadd. Dessutom tycker ju jag alltid om att förnya och prova nytt. Så blev det igår också. Här är lite av vad jag bakade.

IMG_2219

Stekte äpplen i smör, kanel, råsocker och vaniljsocker. MUMMA! Detta är till min gammeldagsa äppelkaka, recept hittar du HÄR!

IMG_2223

Eftersom Tony ÄÄÄÄÄLSKAR kokostoppar så gjorde jag lite special igår, dessa får du recept på senare. De var tydligen galet goda enligt Tony. 🙂

IMG_2225

Den saftiga gammeldagsa äppelkakan, SJUKT GOD! 😀

IMG_2227

Denna trollade jag fram igår, en browniekaka. Den var tydligen också väldans god! 🙂

IMG_2231Glutenfri ljus kladdkaka med blåbär.

Ja det blev en del bakning. Tyvärr så glömde jag ju ta bilder på det dignande fikabordet, JÄKLA SKIT! Vi bjöd också på lite ostar och kex. Det blev väldigt gott och smaskigt alltihop. Dessvärre var det lite samma lika med bilder på kalaset. Lyckades i alla fall fånga en sockerstinn sexåring.

IMG_2235

Haha, såhär kastar han sig alltid i vår stackars skruttiga soffa. Jag är förresten ute efter en ny soffa men kan inte bestämma mig för färg. Min kropp skriker efter en vit soffa men jag undrar hur det funkar med en sexåring i huset? OCH en katt? Kommer jag bli galen?

IMG_2237 IMG_2246Senast överförda62

I morse var det återigen ljusrace här hemma. Fredagar som är en av de bästa dagarna på veckan och allt känns lite lättare. Är det inte så? Fredagar känns liksom lätta, man har en helg framför sig och man ska få sova och dra sig på morgnarna. Hur mysigt?

IMG_2271

Här står jag nu alldeles röd i ansiktet efter min 5 kilometers promenad här nyss. Det var friskt kan man säga, oh lalaaaa. Man måste verkligen klä på sig ordentligt  nu. Fifasen! Den här luvtröjan älskar jag, har så mycket användning av den. Både på mina promenader men också som en varm hoodie till jeans. Du hittar den här på Furia.se.

FAN, nu måste jag snabbt åka. Jag kommer tillbaka och avslöjar då vad det är jag ska göra. Inte meningen med dessa cliffhangers, jag lovar…. men nu måste jag åka och skjutsa mamma emellan. 😉

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
8 years ago

Köp inte en vit soffa! Jag gjorde misstaget att ge bort vår stora gråa soffa till Denise och Adam, köpte vita soffor och ångrade mig efter en vecka. Katthår ÖVERALLT och minsta lilla gång du kommer åt soffan med jeans eller liknande så blir det solkigt och fläckigt..
Jag stod ut i tre veckor, sen åkte skiten ut och vi köpte en ny grå som vi hade innan.
Så.. näe, Nina.. JAG tror att du skulle bli galen eftersom jag vet att du också vill ha det rent och snyggt hemma.
Kram och trevlig helg, hälsa familjen <3

aa
aa
8 years ago

Jag kan säga eller rättare sagt lova dig att med en katt med så pass mörk päls kommer du att bli lätt galen om du skaffar en vit soffa. Jag vet av egen erfarenhet. Men snyggt är det när den är ren. =)

minna
minna
8 years ago

Men guuud så mycket smaskiga recept! Blir till att baka i helgen. Tackar!

Nästa inlägg

Happy birthday och snart avslöjar jag nåt galet….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x