Höstinspo inredning

inredning_svartvit_inredningsinspo_höstinspo

Kuddfodral HÄR

Ja jag är väl inte ensam om att ha ”boat” för fullt nu när hösten är här på riktigt? Det här är den perioden då vi återgår till stugvärmen, filtarna och ljusen. Det gör ju såklart att man vill förnya sig lite. Här hittade jag lite smått och gott att pimpa sitt hem med. Älskar fortfarande zickzack mönstret och kontrasten med svart/vitt. De små upphängningsbara ljushållarna var ju bara såååå fina. Sittpuffen är ett hett ”VILL HA” här hemma. En tillräckligt snygg vedpiedestal gör att det i sig blir en väldigt snygg inredningsdetalj. Trä mot allt det svarta…..SNYGGT var ordet!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 years ago

Gillar dina inredningstips.

Nästa inlägg

Just nu BIG NO NO för ligg – Natural Cycles

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x