Just nu BIG NO NO för ligg – Natural Cycles


Ja ni minns väl att jag skrev om Natural Cycles för ett tag sen, om inte så finns det inlägget att läsa här.

Nu har jag provat i två veckor och känner att det blivit en vana att smälla in den där tempen i munnen strax innan jag går upp. Någon frågade hur man skulle göra om man vaknar för tidigt så att säga, det gör ju jag så är det nåt jag vet så är det ALLT om just det. 🙂 Vakna tidigt alltså. Kl var 4 i morse när jag vaknade. 😉 Jag tar tempen precis innan jag går upp. Den verkar stämma på pricken dessutom då jag känner av min ägglossning, inte visste jag (Nina 43 år) att tempen betedde sig så som den gör i vår menscykel?

Jag känner mig trygg med den här metoden faktiskt och är nog än mer försiktig nu än vad jag var tidigare, trodde det skulle vara tvärtom. Men nu vet jag ju hur länge risken/chansen att bli gravid faktiskt är, jag trodde att jag visste det förut. Om jag har folk i min närhet som vill bli gravida ska jag verkligen tipsa om denna metod, bästa!

Du har fortfarande chansen att få rabatt på hela klabbet, inte mindre än 50% rabatt faktiskt. Så för ett års prenumeration betalar du 491 kr. Allt du gör är att du klickar dig in på -> (denna länken) och anger Ninis2NC som rabattkod när du beställer.

I samarbete med Natural Cycles

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
8 years ago

Låter bra att du trivs med NC! Men man måste ändå tvivla på om det funkar? Kör ni alltid utan skydd på gröna dagar el blir det så att det blir kondom ändå för säkerhet skull? Helt ärligt? Och skulle mensen bli försenad bara en dag skulle man ju noja om attvara gravid direkt? Jag har kopparspiral men får så ont vid ägglossning och är svullen och vätskefylld 3 av 4 veckor. Humöret är inte att leka med från ägglossning fram till mens och kan få rejäla utbrott på barnen. Är 37 år. Är kombinerat prevmedel bra då? Mot pms och i min ålder? Ngn som har erfarenhet? Ska ta ut spiralen på måndag och funderar på en Nuvaring men är så osäker. Hur mycket jag än googlar så blir jag inte klokare. Kan hormonella p-medel vara bra mot pms el ska man hålla sig borta?

Nästa inlägg

Varm välkomna på årets mysigaste mingel med Love Forever!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x