Nu är vi på väg!

  
Goddagens denna lördag!

Nu är vi äntligen på väg då. Ja, vi åkte. Jag har med mig en hel arsenal av magsyrahämmande produkter, tack för alla tips! Har man haft det till och från under två år är det mycket man lärt sig själv också. Men nu har det varit sådär illa som det bara kan vara, då är det inte mycket som hjälper. Tid och bra leverne utan oro och stress. Öööööh, JAG, utan oro? Höhöhö…. Aja!

Det blir en lugn tripp för min del. Alkohol är nog bara och glömma. Jag som dricker så sällan var liksom supertaggad för lite fest nu. Fan, ja….så sugen kan man vara på lite fest. Googlade t.o.m vad i alkoholväg som skulle kunna funka? Jäst alkohol var ju typ döden själv. Starkare alkohol som whisky, likör och sånt var bättre. Så ikväll kanske man häller i sig en pinne för första gången. 😉 

Vet ni, måste bara berätta. Era kommentarer på det förra inlägget. Jag älskar er! Så är det….ni är allt när det kommer till den här bloggen. Utan er, ingen blogg. Så är det. Jag som haft lite omotiverade känslor ett tag när det kommer till bloggen, man får ju så ibland vilket inte alls är konstigt efter så många års bloggande. Men som sagt, era kommentarer är allt. Rörd och tacksam!  

Ha nu en skön lördag! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
8 years ago

Hoppas att ni får en rolig / skön resa!
Snygg som 17 är du : )

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Visste jag väl;-) du är vacker som en dag och det skimrar om dig och ni är så fina ihop.

Jag har haft en ’finlördag’ (lånar ditt uttryck från finfredag, sorry) och haft läppstift och klackskor och varit inne i Göteborg med en väninna. Ätit lunch och druckit finkaffe och har fått en massa god energi så nu tar jag lite tvätt och disk i bara farten:-)
Ha en fin helg, kram Helene

Petra
8 years ago

Äppelcidervinäger från hälsokosten!!!!! MIT magen

Helena
Helena
8 years ago

Omeprazol är inte bra att äta varje dag. Galieve är något jag kan rekommendera. Tabletten innehåll lägger sig som ett lock över matinnehållet. Funkar för mig som har magmunsbråck.

Kina
Kina
8 years ago

Ta den nu en riktig wirre pinne slappna av och ha super kul!

Kina
Kina
8 years ago

Ta dej nu en riktig wirre pinne skulle det stå och inget annat.

Katrin
Katrin
8 years ago

Hoppas magen är bättre! Det har märkts i bloggen att du är lite less, hoppas du hittar kraft och inspo att fortsätta för du har en fantastisk blogg, bäst i Sverige! Kram!

Nästa inlägg

Inredning, depp och bortskämd så det förslår!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x