Kryssning so far!

Godmorgon finisar! ❤️

Just nu står vi vid hamnen på Åland. Vet att jag har läsare där så jag vinkar till er – ”Hej hej”! De här bilderna knäppte jag i morse kl 06.30. Kolla så vackert!!!

 

Vi hade en kanonkväll igår. Sååå trevligt och jag är så glad att vi tackade ja till den här spontanresan.

Vi började med att samlas i en ”tjejhytt” med fix och tjejsnack. Fifan så roligt det är verkligen när tjejer får gå loss riktigt ordentligt. Alla ämnen gick vi igenom. Svåra, lättsamma, pinsamma och härliga. Här har ni vårt härliga gäng.


  
Efter tjejsnack möttes vi upp med våra karlar. Alla förutom jag och Tony gick på skaldjursbuffe. Det fanns platser men vi är verkligen inte super ”in to” skalisar. Jag gillar gratinerad hummer och kräftor typ….

 
Vi gick på restaurangen bredvid, jag käkade denna härlighet. Röding med potatispuré och syltad lök (den tog Tony då jag inte kan äta lök nu). Väldans gott! Tony käkade oxfilé.

 
Vår servitör för kvällen var en väldigt trevlig och härlig prick, Tony vill alltid ta bild då och så säger han åt mig och blogga om det. 🙂 Nästa trevliga prick var inne på Taxfree. Så jäkla service och så gjorde han nog den snabbaste försäljningen någonsin till oss.

 
Han sålde in Zlatans nya doft till Tony (skitgod) och jag visste redan vad jag ville ha. Coco Chanel Mademoiselle. Sååååå underbar!

 Oj, där blev ett brejk på nån timma. Har hunnit vara och äta frukost, lite besviken på den faktiskt. Inte alls så god som jag hade förväntat mig. Kan ju bero på att man är en riktig sucker för frukost överlag. Jag ÄLSKAR att äta frukost, har alltid gjort. Nu har vi i alla fall varit på taxfree igen. Ska visa dig sen vad det blev.

Nähe, nu är vi samlade igen och ska umgås lite. Vi hörs igen sen. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva på Åland
8 years ago

*vink vink* Åland visar sig från sin vackraste sida nu tror jag faktiskt, helt underbart väder senaste veckorna! Såna här höstar gillar vi 🙂

S
S
8 years ago

Hittade en jätte intressant sida och tänkte på dig (jätte konstigt egentligen men känns ju som om jag känner dig lite genom bloggen) sök på kropps scan tyresö eller kropp i obalans tyresö så kommer du förstå vad jag menar. Ha det bäst!

Nästa inlägg

Nu är vi på väg!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x