Morgonbestyr

 

Godmorgon!

Jag sitter nere vid vår brasa och myser. Jag älskar att vi kan tända fyra brasor i vårt lilla hem. Mysfaktor en miljard ungefär.

Jag har bilder som jag ska få in i datorn så jag kan blogga om resten av vår resa. Men först ska morgonbestyren fixas. Äldsta har redan åkt till jobbet, de andra två ska upp till skolan. Minstingen sitter här i mitt knä och suckar lite över att det är skola idag. Det är alltid så här förstår ni, men sen när han väl kommer dit så är det roligast i världen. Typical Mondays skulle jag vilja säga. Man behöver bara komma in i det så är man på banan igen. 😉

Hörrni, såååå kul att så många redan anmält sig till vårt Love Forever event. Ungefär 2/3 av platserna är nu bokade så det finns platser kvar. Det kostar ingenting (har fått frågor om det) förutom det man vill dricka under kvällen. Anmälan sker på mejl: nina@loveforever.se. Där skriver ni namn på de som ska komma, ni prickas av i dörren (av min Elliot) på eventet sen.

Nä, off to morgonbestyr, vi hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kryssning so far!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x