Tips på jättefint hus!

 Innan jag tar kväll på riktigt måste jag snabbt tipsa dig om våra vänner Åsa och Mickes hus.  Ja apropå inredning, hus och hem. De ligger nämligen ute till försäljning nu och hade kommit ut på fastighetsförmedlingens sida. Dom har slitit som faaaaaan med detta hus alltså. Det är noggrannt rustat och huset har en helt underbart härlig själ. Jag bara måste visa några bilder ifrån deras hem.

åsa och micke 2 åsa och micke 3 åsa och micke 4 försäljning_hus

Så gulligt, där hänger ett litet hjärta som jag gjort. Hihi…. kändes så skoj att se den såhär. Men visst är det fina bilder? Vill du  bo en liten bit utanför Enköping i en riktig idyll tycker jag att du bokar en visning i Åsa och Mickes hus. Fastighetsmäklaren och alla bilder hittar du HÄR. 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Thiger
Åsa Thiger
8 years ago

Woow vilken chock jag fick! Jag tänkte ”skit vilket snyggt kök” åsså är det vårat liksom!
Kul tanke att lägga ut på bloggen! Tack! Gillar ditt engagemang! Du får hjälpa mig med home styling när det är dags för visning, visst!? 🙂
Kramar!!

Nästa inlägg

Så gör du om en vas

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x