30 dagars gratis lyssning- Storytel

Nu jäklar i min lilla låda ska ni få ett erbjudande!

Jag hade ju tidigare ett samarbete med Storytel. Om du inte vet vad Storytel är så är det där du får tillgång till tusentals ljusböcker direkt i din mobil. Man kan lyssna off-line och det finns t.o.m sagor till barnen. Milo har lyssnat på Sune börjar tvåan på kvällarna nu. Han ÄLSKAR den! När jag första gången körde samarbetet med Storytel så var det också då jag fick upp ögonen för det här med ljudböcker. Jag har aldrig lyssnat på ljudböcker tidigare men är totalt jefla fast nu. Det är det bästa ever. Jag har på mina promenader förra veckan lyssnat klart på Alex & Sigges bok TID t ex.

tid

Jag var så otroligt tagen av den i början så jag minns knappt var jag hade gått. Tiden bara flög fram…och jag med. 🙂 Perfekt då promenader på uppemot 50 minuter – 1 timma kan bli rätt tråkiga i längden. Men det här var verkligen wow-snabbt. Dessutom ville jag inte sluta gå då jag ville höra mer och mer. Boken TID som ljudbok hittar du HÄR!

Jag tänker att du som pendlar bara måste lyssna på ljudböcker, eller sitter mycket i bilköer. Eller bara när man ligger hemma i soffan och pillar sig i naveln. Snacka om egentid. När jag varit tillräckligt inne i en bok så har jag gått och lagt mig själv på övervåningen och lyssnat. Jag hinner aldrig läsa böcker, men med hörlurar i kan du göra massor med saker medan du lyssnar. Jag är så glad för det då jag faktiskt känt mig lite deppo över att jag aldrig läser böcker, man missar ju massa härligt då.

att välja glädje

Jag har också läst bokenOm vi ändrar sättet vi tänker på så kan vi ändra hur vi känner och upplever saker. Så fort det kommer en negativ tanke ska man försöka göra om den till en positiv, god och en tanke kantad av lycka! Det bästa av allt är nog att det faktiskt funkar! Boken handlar vidare om att de negativa tankarna man har om en annan person egentligen är ett meddelande till sig själv, OM MIG SJÄLV. Han hade  själv irriterat sig så otroligt mycket på sin mamma, när han ändrade sina tankar om sin mamma – tänkte tanken att hans mamma gett honom LIVET t ex – ja då ändrade sig känslorna om hans mamma och han blev faktiskt aldrig mer irriterad på henne.

IMG_2974 IMG_2975

Nu ska jag börja lyssna på den här boken. Konsten att höra hjärtslag (<-LÄNK).

 Var lyssnar du på dina ljudböcker nånstans? Berätta gärna! Alltid kul att höra vilka sammanhang ni skulle kunna tänka er att lyssna? Lyssnar du inte än så ska du få värsta bästa erbjudandet av mig. Om du klickar på denHÄR LÄNKEN så får du testa på Storytel i 30 dagar helt utan kostnad. Tro mig, du  kommer inte att ångra dig!

I samarbete med Storytel.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x