Godmorgon!

 

Godmorgon!

Tisdag idag, ska till Love Forever kontoret idag så idag måste jag fixa i ordning mig lite. När man mår skit så är man inte superpå med att göra sig i ordning utan hasar omkring i mysisar mest hela tiden.

Otippat nog, med tanke på hur jag känner mig, så ska jag faktiskt spela in en videoblogg under dagen idag. Lite annorlunda och något jag faktiskt aldrig gjort tidigare. Tänkte det kunde vara lite kul omväxling här på bloggen.

Nu måste jag dock köra igång morgonbestyren, vi hörs under dagen….du ska få ett bra erbjudande av mig och lite recept.

Ha en fin tisdag!

Ps: Idag sänds avsnittet med oss på VARDAGSPULS. 🙂 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
8 years ago

Ha en underbar dag fina du!

Annika
Annika
8 years ago

Jag kollade på ”Vardagspuls” – kul att se er!

Nästa inlägg

Tips på jättefint hus!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x