Godmorgon och att resa snyggt!

Godmorgon!

Det är morgon igen och onsdag. Milo har gympa idag så idag ska gympapåse packas dåra. Tänk att man aldrig lär sig? Jag har tjufler ungar och har aldrig varit typen som packar väskan kvällen innan. Skulle säkert underlätta och göra allt smidigare. Jag har ju t.o.m svårt att packa resväskan för tidigt. Vad är det med det? En del kan ju liksom börja packa väskan redan en vecka innan avfärd. Det känns helt galet för mig. 😉

Apropå resa och packa. Alltså, jag köpte ju en sminkväska på Wakakuu när vi var i Göteborg sist. Ju mer jag ser den där sminkväskan desto mer älskar jag den och mönstret. Nu är jag helt hooked. Nu måste jag ha mer Malene Birger! Du hittar den HÄR. Grejen är att du likaväl kan använda den som en liten clutchväska. Så snygg är det.

sminkväska_malene_birger

Ja men så nu  vill jag ha massor av detta underbara märke, kläderna ska vi inte ens prata om. Men i första hand skulle jag vilja ha den här weekendbagen. Alltså så stilrent och snyggt att resa såhär. DÅ kan jag stoppa i min fina sminkväska där i också. 🙂

WEEKENDBAG MALENE BIRGER

den här väskan också. Nämen, nu får jag sluta. Man kan inte få allt men man kan önska sig och spara ihop till. SÅ är det! 🙂

Nu dags att ta tag i morgonbestyren. Ska redigera videon som jag fick ihop igår också…. hoppas ni ska tycka att det är kul med ett lite annorlunda blogginlägg , i videoformat istället. Ha nu en bra tisdag mina vänner! ♥

(adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Kul att se er på tv igår och huset så himla gulligt.

Ulrica
8 years ago

Väskorna är ruskigt snygga, men ta hem en på prov och testa.. jag har haft både weekendbagen och grinolas hemma, men jag tycker dom är för sladdriga och skickade tillbaka dem båda. Jag är också en stor Malene-fan men känslan för den prislappen stämde inte överens.

Men att använda necessären som clutch… DET var ett supertips 🙂
Kram

Nästa inlägg

Halloween cupcakes

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x