Bästa sminkborstarna – Real Techniques

Nu ska du få ett supertips på sminkborstar!

När jag var på båten köpte jag på mig lite som jag behöver i sminkväskan. Tänk att det kan vara så kul att gå på taxfee och florera bland alla härliga sminkmärken alltså?! Bland det kuligaste som finns ju…. Helst för en lite smårynkig tant som mig. 😉 Tänkte presentera det första jag köpte, något jag länge behövt men inte fått ändan ur.

IMG_3002 IMG_3004 IMG_3007 IMG_3009 IMG_3010

Jag ska nu samla på mig lite  ”Real Techniques” sminnkpenslar och borstar. Började med detta set. Vill du ha riktigt grymma borstar att sminka dig med, med superlyxig taklonborst, tycker jag absolut att du ska satsa på Real Techiniques serien. Jag har använt dessa i några dagar nu och är störtnöjd. Ett bra set att börja med kan vara detta start-kit. I detta set får du med en borsthållare dessutom som du kan ställa upp. Superbra! Jag ska utöka min Real Techniques serie med både contouringborste nu närmast. Sen blir det nog lite fler ögonskuggsborstar och någon som jag kan få en fin finish på concealer med.

Om du vill köpa detta start-kit finns det att köpa HÄR.

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
8 years ago

Bästa borstarna!!! : ) jag har många… Rougeborsten är toppen.

Nästa inlägg

VLOGG DAG

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x