ANNONS

VLOGG DAG

/

Kan någon säga till mig vad man kan göra åt att bilden stannar på det här viset som den gör i mina videos. Hahaha, lika kul varje gång typ! 🙂

Jag är ingen teknikbrud alls men jag tycker ändå att jag kan lite då jag ju haft bloggning som ett jobb i några år nu. Men dessa stillbilder på videos rår jag fan inte på alltså…. Håller t.o.m på att ladda hem ett annat videoprogram för det här. 😀

Fuuuuuuul stillbild eller inte?! Här har ni en videoblogg tagen ur mitt liv en helt vanlig dag! 🙂 Hope you like it, berätta gärna om du gillar den här formen av videos så att jag vet om jag ska fortsätta eller inte. 🙂

OBS OBS OBS OBS OBS

Mitt i videon så kommer ett reklaminslag så att ni inte slutar titta där. 🙂

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00