Godmorgon och Rogge Bageriet

Godmorgon!

Satt och redigera den där videon jag spelade in i förrgår igår kväll, jag satt verkligen och somnade medan jag höll på. La ifrån mig min dator och somnade ifrån allt. Videon hade bara laddat upp 50% och datorns batteri dött. SNARK! 🙂 Det blev till att sätta sig och ladda upp nu på morgonen. Medan jag gör det så kan jag berätta om min gårdag.

IMG_2986 IMG_2988

Igår hade jag ett jobb i Strängnäs och mamma var ledig så hon följde med mig. Så härligt det är att få umgås med mami såhär ibland. Vi blev rekommenderade att gå på Rogge Bageriet. Hade aldrig hört talas om det men wow så najs det var där, och personalen var så fantastiskt trevlig så jag blev alldeles hänförd.

cafe_strängnäs_rogge_bageriet IMG_2992 IMG_2993Senast överförda73

Så himla charmigt ställe var det. Mamma och jag blev helt kära.

IMG_2994

Jag som typ inte kan äta nåt just nu, eller närmare bestämt milt och snällt för magen fick en bakad potatis med kokt

måste äta bebismat. 🙂

cafe_strängnäs_rogge_bageriet bageri_strängnäs strängnäs_bageri_rogge_bageriet rogge_bageriet

Ett supermysigt ställe verkligen, är du i Strängnäs tycker jag absolut att du ska besöka bageriet.

Idag är Milo glad så han hoppar i taket. I eftermiddag tar nämligen han och jag tåget till Sthlm och ska besöka Andys Lekland i Bromma. Det öppnar den 24/10  men vi är bjudna på en sån förpremiär idag. Ska bli riktigt skoj det. Tony kommer och hämtar oss på stationen så tar vi följe tillsammans sen. Kul kul!

Japp, då ska jag fortsätta med morgonfixet här. Snart iväg för att lämna Milo till skolan. Videon kommer lite senare idag då. Hörs snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina
Paulina
8 years ago

Vad kul att ni gillade det! Sååå mysigt!

Nästa inlägg

Så kan du skydda ditt barn mot idioter!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x