Bästa läppglanset

UNDERBART LÄPPGLANS

Jag måste tipsa dig om läppglanset med underbar look, doft och glans. Jag ÄLSKAR det här alltså….. färgen är sådär härligt neutral, ite aprikosaktig. Sitter bra och doftar helt sjukt gott! Jag brukar använda den som den är eller uppepå läppstift för glansens skull. IMG_3017 IMG_3019 IMG_3020 IMG_3024

Såhär kan man läsa om det:

Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator. 

Innehåller bl a specialiserade 3D Lyster Pigment , extrakt av Shea Smör, Mango, derivat av Vitamin A, vegetal perhydrosqualene från Oliv, gamma-orizanol, Vitamin E och peptider.

Den där 3D effekten kan jag helt klart hålla med om, man får sådär härligt fylliga läppar med den på. Sen skyddar den mot ytte åfrestningar vilket jag måste ha som får munsår av för mycket sol och av kyla och blåst. Denna hjälper mot det! Fick ju ett hemskt munsår innan vår båtresa så då var det dags att fylla på sminkväskan med denna igen. Får inte det om jag skyddar läpparna med detta istället. Ni som använder lypsyl eller annan sån läppgucka kan med fördel använda sånt här istället, hjälper minst lika bra och BÄTTRE med att hålla läpparna mjuka och följsamma.

Jag älskar färgen NR: 3 som heter NUDE SHIMMER. Du hittar den HÄR.

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pre-opening av Andys Lekland i Bromma

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x