Pre-opening av Andys Lekland i Bromma

 

Godmorgon!

Vilken toppeneftermiddag och kväll vi fick igår! Andys Lekland bjöd verkligen på ett lyxigt event och Milolajjade så svetten lackade, hujeda mig alltså. Ett lite annorlunda lekland med mycket ”vettigt” att leka med. Ska visa dig lite bilder från igår!

IMG_3031 IMG_3035

 

Första höjdpunkten var ju helt klart tåget. Helt fantastiskt att det kan vara så kul. Bakom oss satt två medelålders killar och var på väg på kryssning med Birka. Den ena var fett packad redan fast klockan var lite över två. Han var taggad minst sagt. Milo undrade vad de vuxna bakom oss egentligen höll på med då de satt och pratade och sjöng högljutt. 🙂 Hoppas dom höll sig stående till kvällen i alla fall…. PPSCCCHHT, dom knäckte öl efter öl så det var nog höööög fart på drickandet tänker jag. 😉

lekland_bromma andys_lekland IMG_3043Det blev en himlans massa lek och bus. Milo ÄLSKAR ju lekland och vi var tidiga så han fick leklandet nästan för sig själv den första kvarten. 😉 Inga köer, bara köra på allt vad man kan.

lekland_stockholm

Senast överförda74

Vad sägs om ett lysande bollhav som skiftar färg?

andys_lekland_bromma_stockholm

Ett galet högt fritt fall. Jag hade hjärtat i halsgropen as usual.

andys_lekland_bromma IMG_3070Ett utav kalasrummen som är gjorda som ett tåg. Knallrosa! ♥

lekland_stockholm andys_lekland_brommaEn rejäl slajdbana som man sitter djupt väl skyddad i såna här små ”båtar”. Den här är dessutom krökt så det är en sväng mitt i, Milo skrek av förtjusning men tyckte den var lite läskig. Ändå utbrast han ”EN GÅNG TILL” när han kom ner. Den gången fick Tony släpa upp båten för den lilla banan man släpade den på var både hal och brant så jag slet som ett DJUR för att komma upp…haha! En i personalen kom och mötte upp mig och tog ”båten” den sista biten.

IMG_3088 IMG_3090Nåt av det roligaste var ju att Carros barn också var där, Melwin och Milo leker så himla bra! 🙂

IMG_3107Jag och finaste Carro, vad jag gillar den hönan alltså! Vi måste ha haft nåt förflutet ihop i nåt tidigare liv känns det som. Tycker om massor! ♥ Vi ska käka middag ihop om några veckor, ska bli urmysigt!!

IMG_3104Finaste gravida IMG_3091 lekland_stockholm

Karamellkungen med SMÅ PÅSAR! Äntligen säger jag…. en sån här påse till barnen är faktiskt mycket bättre än de gigantiska som fylls med oändligt föööör mycket socker. Små påsar måste vara det bästa ever! Känns mer men är mindre….

lekland_stockholm IMG_3094På lekland är det oftast snabbmat i form av hamburgare strips och korv, slushmaskiner som står och rör runt det iskalla slisket, maaaassor med olika godisar med rinnande socker i sprutflaskor och surt pulver i en flaska till försäljning. Här fanns det typ bara lösgodis. Sen fanns det salladsbar, en fräsch ordentlig en. Det fanns ordentligt bakat bröd och bullar. Så fräscht och mer nyttigt än vanligt.

IMG_3097 IMG_3101 IMG_3103 IMG_3111 IMG_3113 IMG_3114 IMG_3115 IMG_3116 IMG_3118 IMG_3119

Det fanns ett ställe för att ha kalas såklart. Där fanns en låtsaspizzeria, djursjukhus,  affär, teater och återvinningsstation. Där var det massor med barn hela tiden.

IMG_3100 IMG_3117

Andy var där såklart och en herrans massa trevlig personal. Otroligt trevlig personal måste jag säga. Love it!

IMG_3108 IMG_3120 IMG_3121 IMG_3123

Haha, kolla Carro…. 😀 Det blev en kram med Andy också tillslut även om han drog sig för det länge. Melwin vågade, då vågade Milo också. Det blev som sagt en riktigt trevlig tillställning anordnad av Loppi. Otroligt givmilt hela kvällen. Tack för att vi fick komma, vi kommer garanterat att hänga här mer framöver, Milo tycker att detta är det bästa leklandet han varit på. Det måste vara det bästa betyget ifrån en sexåring (snart sjuåring).

Nu på lördag kl 10.00 öppnar Andys Lekland i Bromma. Besök det vetja!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
8 years ago

KUL å se dig fina 🙂 men vi hann ju knappt prata 🙂 Så många man kände dä. Ha en fin helg, kramar

Nästa inlägg

Bästa sminkborstarna – Real Techniques

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x