Första discot….

 

Go’kväll!

Ja ni sitter väl och har just huggit in på tacosen kanske och korkat en flaska rödtjut. Själv sitter jag på Halloweendisco. Milos första disco i livet. Det är verkligen massor med barn här även om det bara är barn från förskoleklass upp till trean.

Han är utklädd till Drakula. Jag har sminkat och fixat honom. Brassade ner till  stan och inhandlade en cape, lite halloweensmink, sprayfärg till håret och huggtänder. 🙂 Milo var lyrisk när han kom hem till alla roligheter. Nästan lite overkill it liksom nu när ungen äntligen vill. Han har ju totalvägrat tidigare. Nu kunde vi gå ALL IN. Hurrraaaa….äntligen. Mest för hans skull, för han tycker ju att detta är SKITKUL liksom. Alla gånger han säkert velat men sen inte velat…. Tussen!

Well, fortsätt nu och njut av din tacos och ditt glas rödvin så ska jag försöka vänja mig vid den här ljudnivån här inne. Jag är verkligen inte van…. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
8 years ago

Haha!
Själv skickade jag mannen på disco med våra två äldsta…
Sitter hemma med en kopp the och minstingen har somnat i soffan!
Trevlig helg!

Nästa inlägg

Bästa läppglanset

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x