Bästa svarta ögonskuggan – Make Up Store POLLUTION

Dagens SMINKIPS kommer här!

Här har ni min SUPERFAVVO när det kommer till svart ögonskugga. Den här är GRYM. Den sitter bra och den är verkligen mörk i färgen. Inget mes liksom. Såvida du inte vill att den ska vara lite ljusgrå, då tar du bara lite lite lite så blir den perfekt och svag i färgen.


IMG_3013 IMG_3015 IMG_3016

 

Jag bekantade mig med den här skuggan när jag började sminkskolan 2003, den blev en favorit direkt och har varit sen dess. Det känns nästan som att man lika gärna kan strunta i att göra en riktigt mörk sotning om man inte har POLLUTION från Make Up Store. Så känner i alla fall jag. Love it! Ska senare visa dig en tutorial både på en starkt sotad makeup, men också en mildare sminkning med denna skuggan. Den här skuggan kommer du att ha kvar en hel evighet då den är så dryg och högpigmenterad.

HÄR hittar du ögonskuggan!

(adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
8 years ago

Hej,

Tack för alla fina sminktips! 🙂

Tänkte bara höra om du har lagt upp någon tutorial på sotning med denna skugga? Kan inte hitta den.

Undrar också om du har något tips på en vattenfast kajal som faktiskt sitter kvar i ”vattenlinjen”? Känns som alla sitter max 10 minuter på mig..

Ha en fortsatt fin dag!

//Ulrika

Nästa inlägg

Halloween sminkning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x