Halloween sminkning

Godmorgon lördag!

Underbara dag, underbara helg. Hej på dig, du är sååååå välkommen till vår familj. Du har varit efterlängtad. Vill inget hellre än bara ha dig här läääänge. ♥

Igår var det ju Halloweendisco så det bara sjöng om det. Sjöng gjorde det nog mest i mina öron av ljudnivån. Herreminjee alltså…. jag var helt slut i huvudet när vi kom hem sen. Snacka om att man glömt hur det var när man gick i skolan. Milo skrek till mig över bordet: ”Mamma, såhär låter det i vårt klassrum”. Då hade jag inte ens nämnt att jag tyckte ljudnivån var hög. VA? Så hög? Det är den säkert inte men jag kan tänka mig att den säkerligen kan vara hög ibland. Huuu….jag har glömt! Men vad kul det var att sminka i ordning honom. 3(!!!) timmar innan festen var vi klara.

IMG_3144 IMG_3145 IMG_3147 IMG_3154

Å så vår lille spilevink! Älskar att sitta såhär och göra grimaser. Det blev ganska så svårt att få det jämnt när någon sitter och spilveinkar sig hela tiden. ”SITT STILL” blev ett uttjatat ord igår. 🙂

vampyr_ansiktsmålning IMG_3151

Jag fick skynda snabbt som man brukar säga. Det är såklart svårt när man sminkar men jag börjar väl lära mig lite efter alla dessa år som jag hållit på.

ansiktsmålning_dracula IMG_3139 maskerad_vampyr IMG_3157 IMG_3158 IMG_3159

Buuuuuuuuu! Visst blev ni rädda nu va? Milo var i alla fall rädd att han skulle skrämma barnen i förskoleklass. Sötisen! ♥ Han hade en toppenkväll och fick gåen spökbana och allt. Super på alla sätt så första discoupplevelsen var perfekt.

Nu ska vi snart börja fixa oss här hemma. Tony ville köpa några nya skjortor och jag vill köpa nya sängkläder. 🙂 Får se vad vi kommer fram till. Ska också baka som en besatt sen. Elliot fyller 17 år imorgon. Min fis…. ♥ Hörs sen igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
8 years ago

Shit vad coool, det skulle O älskat att se ut så där 🙂 Ha en fin helg, kramar

Nästa inlägg

Godheten måste vinna!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x