Kalas

Go`kväll!

Gästerna har åkt hem och vi har kväll här för fullt. Jag är svintrött. Den där förbaskade klockan har ju flyttats till vintertid. Världens mest puckade grej tycker jag. Det rör till allt för oss… Det märks mest på  mig och Milo. Vi brukar få det riktigt rörigt när klockan flyttas. Det är helt bedrövligt faktiskt. Kan vi inte rösta bort det här? Ok, en extra timma men jag kan bjuda på den om vi slipper all kaos som det brukar föra med sig. Vad tycker du om detta tidsflyttande?

Vi fick ett mysigt kalas här hemma. I vår stjärnfamilj är det mååånga som kommer när stora barnen fyller år. Det är farmor & farfar, faster & farbror, mormor & morfar och moster samt kusiner till Elliot. Sen är det nya farmor & farfar och farbröder med deras familjer. Mina stora barn säger farmor och farfar om Tonys föräldrar. Det har dom gjort från första början. Det står alltid farmor & farfar i kortet också. Jag är så glad för det. Mina barn tillhör liksom familjen lika mycket, det är jag så tacksam för och det bästa som kunde ske efter en separation. Att se på det som att man fick en extra farmor & farfar istället.

IMG_3177 IMG_3180

Jag hade en hjälpreda i köket idag. Han skulle kavla och fixa. Helt ärligt nu…. jag gillar ju egentligen inte att man är och pillar i mitt. I KNOW, jag måste vara världens sämsta mamma som tänker så. Men som ”tur är” så brukar inte Milo orka vara med och baka så länge så då går det bra tycker jag. Haha….  jo men jag är såhär med all form av bakning eller matlagning. Om någon kommer och rör i mina kastruller får jag tuppjuck. Jag har väl nån sån störning av nåt slag. Självklart får han vara med och baka liksom, men det gör inget att han inte vill göra det heeeela tiden. Hehe… Han var i alla fall tapper och duktig med kaveln idag även om det var svårt.

IMG_3182 IMG_3184 IMG_3185

Fina bullar blev det också! Här stod det sedan och svalnade av lite innan jag la dom på fat och täckte över dom.

IMG_3187

Jo men idag dåra. Jag har hökat efter en soffa en lång tid. Jag frågade ju er också om jag skulle ha en svart/grå soffa eller en vit. Många var rörande överens om att vit inte var bra med barn och katt i huset. Sen började jag fundera. Är det så smart att köpa ny soffa med katt och barn i huset? Är det inte bättre och kanske satsa på en begagnad men som är riktad rätt. Vår soffa har ju divanen fel kan man säga. Milo kan inte sitta på en sida i soffan pga hans öga så då blev det även begränsat med den här soffan.  (Milos öga kan du läsa mer om HÄR. Oron med det kan du läsa om HÄR, lyckan med det kan du läsa HÄR.) Tänkte att vi köper en begagnad nu och en ny sen när Milo vuxit upp lite och risken för kladd börjar försvinna. Jag ledsnar ju så fort också….va gör man åt sånt? Man kan ju inte byta soffa i tid och otid heller. DÅ är blocket kanon! Igår hittad jag en svart/grå med divanen åt rätt håll. Ska ta bilder i dagsljus imorgon så får du se.

Förresten?! Ser du färgen? Whooop whoppp! Jag har köpt turkost till vardagsrummet. Nu känns det HELRÄTT så nu vill jag ha mer av färgen…. Får se om jag fixar lite färg i vardagsrummet nu? Vore ju toppen det! 🙂 Sååå snyggt med den här turkosa som är lite petrol i färgen.

IMG_3215 IMG_3218 Senast överförda76

Älskar dom här turkosa flaskorna som jag fyndade på H&M home.

IMG_3195 IMG_3197 IMG_3203

Bakverken. Ska bjucka dig på recepten nu i veckan såklart.

IMG_3212

En sketen bild på kalaset… fick inte ens med Elliot, eller alla andra heller för den delen. Elliot var rätt upptagen också, på väg till Halloweenfest, det är ju skollova hela nästa vecka. Brrrr…. oro oro oro. That´s life as a teen mom. Oroa sig hör liksom till känns det som. Försöker ändå tänka positivt och är glad att mobiltelefoner finns. Herreminjeeee….. hur fixade föräldrar i min generation det? Fanns inga mobitelefoner att ringa nån unge på om hon inte kom hem i tid liksom. Hur tusan fixade dom det? Jag fattar inte! Jag förstår att man fick skäll av lilla mamma några gånger. 😉

Senast överförda77

Thedde kom hem ikväll och hade med sig den här matchtröjan till lillebror. Det är ett rygbylag som Thedde håller på. Han har varit i England och sett matcher på plats och flög dit i fredags och hem idag. Han hade såklart haft superkul. Milo blev väldans glad för sin tröja också, han ser upp till sina storebröder väldigt mycket. Så fina dom blev va?

Nähä, nu ska vi äta sen kvällsmat här. Jag är supertrött för klockan är ju egentligen kvart i 8 nu. Läggdags för den här tanten med andra ord. Så är det när man vaknar 3-4 på nätterna. Jag vänder ju dygnet efter mörkret den här årstiden. Inget att göra åt, bara go with the flow. 🙂

Ha en mysig kväll nu! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Det där med sommar/vintertider har jag aldrig känt av. Jag har sedan ett år mitt v-rum går i grått och turkost. Älskar turkost! Dina ljusstakar var super fina. Ja det där med att oroa sig för tonåringar när dom är ute, känner man igen. Tack och lov är den tiden förbi här sedan några eller ganska många år. Men man var glad för mobilen som sagt hur gjorde man utan dom… Hoppas du får lite längre sovmorgon i morgon. Fast jag blev glad att det fanns ett morgon inlägg till morgonkaffet i morse när jag vaknade vid halv sex. Tack för det!

Lisoball
8 years ago

Blir med galet lack på det här tidsomställandet. :/ Barnen vaknade halv sex å jag strax efter trots att jag kämpade å höll mej vaken till halv elva(nya tiden!). Ha en bra dag!

carina
carina
8 years ago

Inte har du någon störning när det gäller att ha hjälpredor vid bak eller matlagning,jag tycker samma,och det spelar ingen roll om det är ”små” personer eller vuxna. Det blir liksom rörigt i mitt huvud om någon lägger sig i,men det är sällan någon som gör det nu,dom har lärt sig,hehehe:-)

Nästa inlägg

Shopping på Erikslund

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x