Inredning vardagsrum – Turkost

Ja det blev ju en ny soffa igår!

Eller mer en ny soffa för oss. Jag ska tvätta upp klädseln så att vi får in vår egen doft i den, då blir det mer vår också.  Tycker den är som gjord för vårt vardagsrum. Den passar MYCKET bättre än vår andra soffa som nu ligger i släpkärran ute på gården. Slängde ut den på blocket igår i hopp om att någon vill köpa den för en billig peng.

inredning_turkost_soffa_vardagsrum inredning_vardagsrum_accentfärg_turkost

Såhär ser den ut. Den är grå/svart och inte brun som den förra. Passar mycket bättre färgmässigt då vi har gråa väggar i vardagsrummet. Min accentfärg passar nu perfekt därinne.

inredning_inspiration_vardagsrum IMG_3228 missliving_kuddar

Kuddar i soffan i de mest härliga färger…. ja det är ju SÅ INTE JAG. Men jag märker att färg gör mig gladare. Å när jag tittat på min vän Sofias (Miss Living ni vet) hem så har jag gått i taket för att det är så fint. Så nu är jag inspirerad att börja ta in lite själv.

inredning_vardagsrum_accentfärg_turkost desenio_posters

Här sitter jag och bloggar just nu. Detta kommer att bli favvostället att blogga på känner jag. Har just suttit och tittat på Ellos och vad fick jag inte se där då?? Att fru Hermansen råkar vara helt rätt ute med färgsättningen. Kolla bara:

ellos 2

ellos

Vilket sammanträffande kände jag nästan. Jag vill ha allt! 🙂 Hittade i alla fall massor som jag nu vill smycka vårt vardagsrum med. Hela den här kollektionen hittar du HÄR! Det finns sååå mycket fint till julen också som man kan hitta där, för min del kommer julen gå i precis i dessa toner. LÄNGTAR!!! ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
joanna-livet med Asperger
8 years ago

snyggt

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Ett tips är att blanda sköljmedel med lite vatten i en sprayflaska och gå loss på soffan. Luktar underbart och då slipper du ta av o på klädseln för att tvätta :).

Nästa inlägg

Mingel med Love Forever på Haga Slott – Nästan FULLT!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x