Morning!

Godmorgon godingarna!

Här har jag haft fullt med jobb hela morgonen så jag har inte hunnit in och säga hej förrän nu.

Mår ni bra? Det är så tyst här nu igen så det ekar. Saknar er lite jag….

 
Jag har också hunnit med att redigera filmen från igår, du ska få se den senare idag. Annars så blir det ett härligt recept på en enkel bakelse, det blir REA-tips, vi ska hinna med ett erbjudande och så ska ni få kika in i vårt sovrum.

Hörs snart igen då! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

*vink vink*
Jag är fortfarande kvar! 😀

Liza
Liza
8 years ago

Är såååå dålig på att kommentera! Förstår att det är roligare att skriva när man får feedback på det man delar med sig av. Läser i alla fall varje dag och ser framemot dina inlägg om livet, vardag, jobb och fest 🙂 kram och ha en trevlig helg höll jag på att skriva men kom på att det är ju bara tisdag idag… höstlov och mitt i en sjukskrivning har tydligen gjort mig lite veckovild 😉

Emma Arvidsson
Emma Arvidsson
8 years ago

Hej
Läser dig blogg dagligen och gillar den starkt. Bra blandning av allt. Men jag är såå dålig på att kommentera.

al68
al68
8 years ago

Sorry ; ), är ju alltid inne och läser din mysiga blogg men man glömmer kommentera ibland. Förstår att det måste vara tråkigt när det är så tyst här. Skall skärpa mig ; )
Kram kram

Nästa inlägg

Givande promenad

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x