Berättar mer om sminkpenslar och borstar

Ja som du minns så tipsade jag dig ju om dessa sminkpenslar/borstar. Jag har fått en del frågor om penslarna och tänker att det ju fasen inte kan vara så lätt att veta vart allt ska användas och hur man gör? Så jag tänkte att jag gör en video om det. Lite tips om var man använder penslarna och hur.. Här ovan har du videon och lite förklaringar. (Bry dig inte om bakgrunden med halväten macka på bordet osv…. 🙂 )

IMG_3009 IMG_3010

Här hittar du kitet med dessa penslar!

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erica
Erica
8 years ago

Tack för den informationsvideon! Sminkar mig väldigt sällan,bara till fest och tycker det är lite jobbigt faktiskt! Skulle önska att du kunde sminka mig nångång!
Men kul med inspiration från dig! Gör gärna fler sminkningsvideon.

minna
minna
8 years ago

Tackar! Gärna fler sminktips!

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Bra tips! Fler? Ja tack 🙂

Nästa inlägg

Få rabatt på bästa hårserumet – Maybeauty Hårserum

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x