Klänningar och höga stövlar

klänningar nelly 2

 

Klänning 1 HÄR

Tipsar om lite klänningar på Nelly. Det här är helt klart favvisar. Svarta lite vidare klänningar som är lite kortare. Det tycker jag är skitsnyggt. Det som är så bra är att man kan använda dom som tunikor också. HUR BRA!?

hög stövel

Något som är riktigt snyggt till såna korta klänningar är riktigt höga stövlar som blivit supertrendiga. Jag har själv sneglat på höga stövlar. Var ju typ suuuuupernära att köpa ett par på på Scorett. Tony tyckte jag skulle ta dom men jag tvekade så himla mycket så då vågade jag inte ifall jag ångrade mig. De kostade ändå 1800 spänn och då hade man ju ångrat sig fett mycket om man inte hade rådiggat dom. Dessa höga stövlar här ovan hittade jag på Nelly.

höga stövlar

Dessa höga stövlar med detaljer hittade jag också på Nelly. Gillar verkligen det guldiga i bak. Riktigt snygg detalj.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

oh my good ! så snygga.

Lena
Lena
8 years ago

Ett tips, precis lika stövlar, fuskmocka på en sida och fuskskinn på den andra, höga över knät på NewYorker för 499:- !!!! Helt okej fast billiga 🙂

Sylvia
Sylvia
8 years ago

Måste bara säga att DU är grym! Stordiggar din härlig blogg – den är ett lika stående inslag på morgonen som mitt morgonkaffe! : ) Härligt! Å din videoblogg är toppen – fortsätt med det, vi som är dina läsare uppskattar verkligen allt jobb du lägger ner på bloggen! Kram

Nästa inlägg

Ledig dag i bilder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x