Hohooooo…..

Men hej! 

Alltså, sorry för mitt sena hej men här har ni en bakis tant idag alltså. Tvi fasen! Jag har nog aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Åh herreminjee….lika bra att vara ärlig. Haha! Vet inte vad som hände? Antar att det handlar om förkylning och att jag dricker så sällan som är orsaken. I morse sa jag t.o.m HJÄLP till Tony. Han som brukar kunna vara så bakis visste ju vad jag genomgick.

 
”Det går över till kvällen” sa han och jag ville bara gråta. Till kvällen, det klarar jag inte. Haha, ja då är man bakis.

 

Susanne, jag och Maria. Här var det lite annat mående….tjo och tjim och glädje. Har massor med bilder från kvällen i min systemkamera som jag tänkte visa dig men det får bli imorn. Jag har nämligen parkerat under duntäcket i soffan nu.

 

Vi var nämligen till Pizza Hut. Jajjemen! Vi tog med oss Maria och brassade till Västerås. Jag smällde i mig en glutenfri pizza. Såååå gott! Milo tog en selfie, fortfarande med färgen kvar i ansiktet från gårdagens bus eller godis. Han sov hos mormor och morfar inatt och hade gjort en teckning till mig.

 

”Jag elsker dej” skrivet i en liten oordning. Mamma hade ramat in den åt mig. Åh, lilla hjärtat. Kärleken vet inga gränser! ❤️

Nu har Tony just slagit på en film som vi ska titta på. Hoppas du mår bra min vän. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Haha, så kan det gå. Huvudsaken att du är pigg tills på torsdag 😉

Kram Lena

Lisoball
8 years ago

Å fy din stackare! <3

Carro
Carro
8 years ago

Men gud, vilken söt liten tavla!
Hoppas du mår bättre imorgon. För mig tar det numera två dagar att bli återställd (33 år gammal :)).
Kram

Nästa inlägg

Morning!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x