Ögonkontroll

Halloj igen!


Ja då har vi gjort våra måsten, det blev dock ingen fransförlängning. Jag sms:ade henne och berättade att jag var förkyld. Jag tycker att man gör så. Hon är nära mitt ansikte och det var inte längesen jag blev förkyld så jag är säkert överfull av smitta. Hon hade precis blivit frisk själv så vi sköt upp det. Jag vet att många skiter i sånt, man har ju t.o.m hört skräckexempel där man skickar barn till skolan med lite småfeber men man ger dom en alvedon så pallar dom en stund. Fifan!

Jag kom direkt från mitt möte på Haga Slott till ögondoktorn, Tony var och hämtade Milo på skolan innan.

 

Tack och lov så var han på bra humör. Ni ska veta hur dessa ögonläkarbesök varit genom åren. 🙁 Milo har ju gått på koller sen han var 1 år. Det har varit hemskt vissa gånger för att han bara varit rädd och oförstående till vad som händer. Hittade ett gammal inlägg HÄR som jag skrivit t ex. Idag var han bara lite pirrig. Idag fick han också titta på bokstäver, det har varit djur och andra motiv hittills. Men nu kan man alfabetet minsann.

 

Här satt han och kikade med ett öga på tavlan. Visst är det lite suddigare med vänster öga tycker han men ögonläkaren var toppennöjd. Han ser jättebra, ni behöver inte komma igen förrän om ett år! Jipppppiiiiii!!! Varje gång är det en lycka när man hör att ögat är ok!

HURRRRA! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Party

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x