Party

Godmorgon!

Ja, nu börjar jag bli människa igen. Sovit som en liten gris har jag gjort, välbehövligt. Som någon skrev, det är lite tuffare att vara bakis som 43 åring än som när man var 20 nånting. Idag kommer egentligen också vara en bakisdag så till vida att man har ångest och skit kvar. Men, jag kan ju det här med ångest så då får det nog bara vara lite så idag. Jag har lite måsten idag vilket är bra. Milo ska på sin ögonundersökning, känner mig lite spänd inför den för jag tror att han ser lite dåligt med sittt ena öga igen så kanske får det lov att bli lapp igen? Vi får se vad doktorn säger? Sen ska jag fylla på mina fransar igen, är så nöjd den här gången. Sitter så sjukt bra och håller sig fina. Jag gjorde dom prick för en månad sen.

Ja, vi hade i alla fall en fantastisk fest. Vi har sååå kul och höjdpunkten för kvällen var nog när jag fick göra min musiktävling. Det kan vara bland det roligaste som finns. Vi blev 20 pers så vårt vardagsrum var knök.

IMG_3322 IMG_3326 IMG_3330 IMG_3333

Jag förberedde 2 olika sorters piizzabullar, perfekt tilltugg. Det blev också små kex med jordärtskockspannacotta (fick av grannen) och krustader med fetaoströra med färska fikon. Du ska få enkla och snabba recept på detta nu i veckan.

IMG_3336IMG_3337 IMG_3338 IMG_3340

Massor med folk i vårt vardagsrum. Så trevligt att Tonys alla bröder med mina svägerskor kom. Så kul!

IMG_3352 IMG_3353IMG_3355IMG_3357

Finns det hjärterum så finns det stjärterum. John (Tonys bror ) och Helena (grannen) vann musiktävlingen och vann en fin flaska champagne.

IMG_3348 IMG_3349

Karlhäng!

IMG_3360

Brudhäng i köket…..

Så trevligt blev det. SÅ trots baksmällan from hell hade vi ju en fantastisk kväll. Men såhär i efterhand önskar jag att vi bara varit kvar hemma och fortsatt partyt för det var trevligast. Tänk att det alltid blir lite blasé när man kommer ut på krogen. Dock så dröjer det innan den här tanten festar till det såhär igen. 🙂

Nu dags för morgonbestyren, vi hörs under dagen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
8 years ago

Det var verkligen helt fullt, va härligt!!
Hoppas du piggnat på tills idag =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Evelina
8 years ago

Tack! ❤️

Nästa inlägg

Hohooooo…..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x