Okristligt tidigt!

 

Utvecklingen går i rasande fart här hemma! Nu på morgonen skrev han sitt fullständiga namn på ett papper. Ett litet fel smög sig in bara, han heter Milo Kristian Lee. Men det är inte så lätt att veta. 🙂

Alltså, våra kaotiska morgnar med barn som vaknar i ottan verkligen. Här är det high life redan kl 4 på morgonen. På nåt sätt är det tur att jag är likadan, annars hade detta aldrig gått. Vi hade blivit galna.

I morse frågade han sin urtrötta pappa hur mycket mer han skulle behöva spela ett spel för att komma till 6000 om han nu hade 2600.

”Jag ska tänka” sa Tony. Förmodar att han köpte lite tid.

När Milo blev lite otålig så sa Tony ”Jag håller på och kolla”. 

”Vart kollar du? In i din hjärna eller?” utbrast Milo då.

Jag som låg och halvsov i ren utmattning och förkylning själv kunde inte hålla mig för skratt! Tony är så borta så han vet inte vad han svarar när Milo har morgnar då han frågar en massa. Kan bli rätt underhållande det! 🙂

Idag ska jag göra en video faktiskt, tänkte mig en video på hur man kan se någorlunda fräsch ut trots att man känner sig som ett urskitet päron. Igår hade jag möte och såg egentligen ut som ett just urskitet päron eller sprängt skithus som jag brukar säga. 😉 Maria på Haga Slott tyckte jag såg fräsch ut för att vara så förkyld. (Vinkar och tackar dig Maria ❤️). I alla fall så tänkte jag göra en video med lite tips på vad man ska göra då, kanske bara måste man se fräsch ut trots att man är så förkyld som man är inför ett möte eller liknande. Tror att jag kan ha videon klar till senare idag eller imorgon.

Annars så ska du få lite tips här inne, du ska få recept också och sen tänker jag ge dig ett härligt julklappstips också. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
8 years ago

Godmorgon fina Nina,
Älskar din blogg och har en fråga om sminkning.
Jag har börjat ”svettas” på ögonlocken så kajal och skugga sitter ”all over the place” liksom efter en stund. Jobbar framför datorn 8 tim per dag typ..om det skulle ha något med att min sminkning försvinner..Är det primer jag ska använda ? har du andra bra tips för en 40+ som inte får sitt smink att sitta kvar..
ha en fin tisdag

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nettan
8 years ago

Tack! ❤️

Ska skriva ett inlägg om det!

Kram

Marie
Marie
8 years ago

Åh, precis vad jag behöver. Idag känner jag mig verkligen inte fräsch. Dottern hade världens mardröm inatt och låg och snyftade hur länge som helst.
Konstigt att vintertiden kan ställa till det så mycket. Mina barn vaknar ”bara” klockan sex men det räcker för att knäcka mig. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Jo men kl 6 kan vara väldigt tidigt om man inte är van.

Kram & Kämpa!

Vickis
Vickis
8 years ago

Haha! Jag älskar sånna konversationer, när allt blir fel och man själv får svårt att hålla sig för skratt, även fast man kanske inte alltid borde.. 😉

Ser fram emot ditt tips, är inne på nionde dagen med akut bronkit och feber så här kan vi snacka urskitet päron..!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Stackars dig, då har du det värre än mig! KRAM ❤️

Nästa inlägg

Chokladfondant

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x