Den silvriga jädra saken!

Gokväll i stugorna!

Jag har smällt ned arslet i soffan nu och ligger och blänger snett på den där datorn som ligger här bredvid mig. Dels är jag inte sams med den för att det är en Mac-dator. Har aldrig varit kompis med den medan Tony avgudar den. Märkligt det där hur man kan tycka så olika. Jag älskar min vanliga hederliga PC. Inget tjafs, inga röda-gula-gröna bollar att klicka på utan enkelt och smidigt. Sen är jag inte sams med den där silvriga saken efter dagens bråk vi haft. Han höll ju nästan på att åka in i brasan för att jag blev så lack. Tony kom hem och undrade om jag sparat den i rätt format. Eeeeh rätt format? Que? Ibland blir jag så trött, varför kan man inte bara klicka spara så är det klart sen? Format vadå liksom? Aja, jag ska ge det en till chans så får vi se? Tycker ju ändå inte att jag är helt rudis när det kommer till sånt här, har ju hållit på en hel del ju tycker man med 12 års bloggande.

Jag har i alla fall tofflorna på mig som jag köpte på IKEA för 19 spänn tror jag. Sköna som tusan är dom också. Farsdags tips kanske? Haha….

IMG_3459

 

Ser ut som vi har värsta sladdhärvan men det är båda datorerna som ska laddas. Å vadå? Sladdhärvor har vi faktiskt också så det är väl inget med det. Vi är inte sådär duktiga så vi köper sladdgömmare till varje sladd för att få det sådär städat och snyggt. Nä, sånt är vi faktiskt riktigt dåliga på. Men så är det med det.

IMG_3460

Fisen sitter här bredvid mig och kollar på vår nya barnkanal som dök upp häromdagen. BOOMERANG heter den. Vi var ute och gick direkt efter att jag hämtat honom på fritids. Han på nya cykeln och jag till fots. Rätt vad det var så upptäckte vi att katten följt med ända hemifrån. Han gick också med hela vägen men var på väg att få chockskada när det dök upp två såna kapplöpningshundar (Greynhond va?) som tydligen älskade att jaga katter. Jag fick snabbt ta upp honom i famnen och jag tackar högre makter att hundarna hade koppel. Annars hade nog jag också tagit personbästa i 100 meter tänker jag.

IMG_3463IMG_3461

Här hemma är ljusen tända överallt i vanlig ordning. Undra just hur mycket stålars man lägger ned på ljus under den här årstiden, o framförallt vid jul och nyår? Då känns det som det brinner ljus hemma 24/7.

IMG_3466

Nu börjar jag och Milo bli trötta för kvällen här. Sådan mor – sådan son. Vi har inget liv….inte nu nån månad framåt i tiden. Vi är båda så galet kvällströtta och morgonpigga. Milo ligger här bredvid och undrar om han får gå och lägga sig nu. Men eftersom klockan inte ens är 6 så sa vi nej. Det är för tidigt… går han och lägger sig nu så kommer han vakna 3. Oh nooo….inte än. Där kommer vi också hamna så småningom men inte riktigt än, det vore skönt att få skjuta på det i tiden lite. Grejen är att Tony som kommer hem vid 5 från jobbet knappt träffar Milo nu. Dessutom vaknar Tony typ 20 minuter innan har drar på morgnarna så det hinns inte med på morgonen heller. Well well, thats life hör hemma såhär års. Vet att folk blir typ chockade men vi vet inget annat här.

Har genom åren haft jordens ångest för Tonys skull, att han känner sig ensam på kvällarna och snart kommer lämna mig för en piggare kvinna. Haha…. Han brukar skratta åt mig och säga att han trivs som fisken när han får skrota själv, välja vilka kanaler han vill, äta nåt gott, kolla datorn, spela gitarr och sånt. Han är tvärnöjd! Säger han i alla fall. Han vill gärna att jag ligger i soffan också, då brukar jag vakna till och säga hej och sen gå upp och lägga mig, får oftast med mig honom upp då också. Han är ju nattuggla istället så han är glad att jag hjälper honom i säng tidigare tror jag.  Grejen är att pappa haft det likadant med mamma i alla år. Han trivs också att sitta och kolla TV, ta en kvällsfika och njuta av lugnet medan mamma sover. Dom har varit ihop i över 40 år. SÅ det gäller kanske bara att träffa rätt karl som trivs att skrota lite själv på kvällarna under vinterhalvåret. 🙂 😀

IMG_3462

Idag har jag varit och hämtat upp lite priser till prisbordet vi ska ha på minglet ute på Haga Slott imorgon. Eventet är fullsmockat vilket är så himla kul. Platserna gick åt som smör. Kul kul! Det kommer vara galet härliga priser på prisbordet som några kommer att vinna. Nästan avis på dom! En lyxig weekend ute på Haga Slott för 2 personer, en lyxig romantisk weekend på First Hotell i Örebro för 2 personer, 2000 kr i presentkort på Love Forever m.m. m.m. Så kul att få leka jultomten kan jag känna, ännu roligare att företag i Enköping tycker sånt här är skoj och gärna vill vara med och sponsra och synas lite. Jag kommer såklart att presentera samtliga företag som är med som sponsorer här på bloggen också, det är dom garanterat värda! 🙂

Nä, nu ska jag ge mig på den där videon igen. Tänk om jag lyckas tills imorn, OH HAPPY DAY! 🙂

Pssssst….måste bara visa den här kommentaren!

  

Så kul verkligen att fler hittat den här håroljan. Är du nyfiken på den här oljan kan du läsa mer i det HÄR inlägget.

Nu ska jag satsa på en TV-kväll här. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken? Ha en fin kväll och lämna gärna ett avtryck, blir så glad av Dina rader!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
8 years ago

Hej. Vad fint du har det. Akta gardinen, den är väldigt nära ljuset.

Lena - Gott för själen
8 years ago

Vi är kvällströtta här allihopa. Rätt praktiskt kan jag känna.

Kul med lite härliga priser! Ses imorrn!

Kram Lena

Ulrica
8 years ago

Jag ställer mig till 100% på Tonys sida här :-). Allt är mycket enklare om det är ett äpple på prylarna. Men jag kan förstå att det tar lite tid att vänja sig av med PC-vanorna.

Ses i morgon, gissar att halva släkten är där :-).
Kram

Nästa inlägg

Lakrits och Chokladfudgekladdkaka

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x