Det gick!!!

 

Det krävdes ett datorbyte, ja från Tonys Mac till min PC för att det skulle gå vägen, här håller den som bäst på att avsluta uppladdningen av denna videon. PC is da shit! 😉

Godmorgon förresten. Hoppas att du fått fint med sömn, det har inte jag men that’s life. Idag är det dags för det härliga eventet på Haga Slott. Har satt ihop listor så det ska vara enkelt för Elliot att pricka av gästerna i dörren. Har också skrivit ut lite info lappar om de stora tävlingarna som kommer pågå under kvällen….ja lite sånt där smått fix & trix.

Snart ska jag skjutsa Milo till skolan sen måste jag hem och jobba lite. Efter lunch åker jag ut till Haga Slott och förbereder med Terece och ligan. Elliot ska ta bilder ikväll så är du inte med ikväll får du ändå kika in genom mina bilder.

Du, kladdkakereceptet fortsätter här inne idag, sen ska du få lite julklappstips faktiskt! 🙂

Ha en bra torsdag så hörs vi sen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
8 years ago

Åh, hoppas ni får en alldeles underbar dag! ❤
Önskar så att jag kunde vara med men har tyvärr ingen möjlighet.

Nästa inlägg

TONY TOTAL TAKEOVER !!!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x