BILDBOMB HAGA SLOTT

Underbara Haga Slott!

Ja, det är det jag kan säga om vår kväll igår. Det är lite som att komma hem när man kliver in på slottet. Jag har på riktigt svårt att förklara hur fin känsla man får närman kliver in innanför dörrarna. Igår när jag klev in så doftade det brasa. Eldarna brann och skön bakgrundsmusik spelades. När kommer in i stora salen så är det så bröset liksom fylls av lycka. Nä, jag kan inte förklara. Det är bara så förbaskat najs!!! ♥

IMG_3467 IMG_3469 IMG_3470 IMG_3472

Eftermiddagen började med att jag och Terece på Love Forever packade upp allt i en rasande fart. Slottet visade sig vara ett perfekt ställe för att kunna både visa och sälja kläder och smycken. Vi fick t.o.m ihop en perfekt provhytt!

IMG_3474 IMG_3476 IMG_3477

Vi beställde mat av Haga Slott till 16, en stund att samlas innan alla människor kom och bara sitta och njuta av god mat var en höjdare. Dom hade dukat upp så himla fint. ♥ På bilden ser ni Terece fina underbara mamma Mona-Lisa, finaste Christina och Tanja. Christina var en ö

värderlig back-up under kvällen och Tanja har jag ju berättat om tidigare. Hon jobbar med stresshantering och hennes sida hittar ni här. 

IMG_3509 IMG_3511 IMG_3513 IMG_3514 IMG_3517 IMG_3519Bilderna gör det inte rättvisa men ni anar inte så fint de hade gjort utanför slottet? Det var marshaller tända runt hela slottsgården som stod och brann. Eldkorgar och små vita lyktor välkomnade alla gästerna. Jag vet inte hur många bilder jag tog på lyktorna, det var så otroligt vackert.

IMG_3491

Marinerade kronärtskockshjärtan, mamuth oliver, kalamata oliver och soltorkade tomater.

IMG_3493

Lufttorkad skinka med getost, philadephia, rosmarin och honung.

IMG_3494 IMG_3495 IMG_3497 haga_slott_enköping IMG_3521 konferens_enköping_haga_slott IMG_3527 IMG_3535

snittar_mingelkväll IMG_3582Precis innan gästerna började anlända var det uppbullat och klart.  Jag hade ställt upp alla härliga gåvor på presentbordet. Tanja hade hällt upp sina nyttiga shots med guldmjölk på.

Haga Slott bjöd på fantastiska snittar. Lyssna här…. det var närproducerat. Snittarna med laxmousse och löjrom var bara wow. Den varmrökta laxen är rökt i svanviken i Härjarö, det ligger strax utanför Enköping. (Hittade ingen länk till platsen dock). Den lufttorkade skinkan är från Nibble Gård. Du måste nästan gå in och läsa om hur de sköter om sina grisar från början till slakt, dom filmar t.o.m sina grisar i slaktbilen för att vara säkra på att de mår bra ända in i slutet.

Brasan var i full gång och slottets stora salar bara väntade på att gästerna skulle komma.

IMG_3529 IMG_3563

Min fina Elliot satt vid entrén och tog emot alla som kom. Listor skulle prickas av och det är en he del folk fast slottet är stort att få plats med. Men det gick väldigt bra! Så roligt att så många ville komma.

IMG_3486 IMG_3500 IMG_3502 IMG_3522 IMG_3530 IMG_3533 IMG_3543

IMG_3603 IMG_3578 IMG_3540

Snabbt fylldes det på med folk och det blev fullt. Baren hade att göra hela tiden och det var så härligt att se. När alla tog sig något gott att dricka och satte sig tillrätta och bara njöt kvällen. SÅ underbart härligt. Kanske hade någon haft en tuff arbetsvecka, roddat med vardagspusslet och stressat. Att då kunna ordna en sån här grej och veta att man kanske hjälper en sliten mamma med lite vardagslyx och lite lugn och ro. Att bara få komma bort från det gråa trista och mörka med hösten kanske, få stanna upp i vardagen. Det ger mig massor ska ni veta.

IMG_3528

Fina mamma och hennes väninna Ulla var också plats. Mamma är en sån riktig solstråle! ♥

IMG_3499 IMG_3501

Några av de fina priserna för kvällen! ♥

IMG_3506 IMG_3550 IMG_3560

Det var fullt skägg inne bland kläderna. Det kikades, provades och handlades Love Forevers kläder.

IMG_3597 IMG_3598

Sedan blev det dags för prisutdelning! Det var nog väldigt uppskattat då jag fått ihop väldigt fina priser. Tack till kvällens sponsorer som ni har HÄR:

Helenas Foodtruck ( 2 matkuponger i foodtrucken)

Polyresor (3presentkort á 200 kr)

My Store (en korg med julgranskulor och pumlor)

Asplunds Blommor (3 höstiga blomuppsättningar)

Hildurs  Hudvård & Kosmetik (500 kr i presentkort på Haga Slott SPA)

First Hotell Örebro ( lyxweekend i svit med hotellfrukost, den som jag bjöd Tony  på i bröllopsdagspresent)

Love Forever (2000 kr i presentkort)

Haga Slott (3 julbordsplatser och 1 lyxweekend med afternoon tea,  5 rätters middag, boende och frukost)

IMG_3605Tack för en härlig kväll alla som kom. Jag är så glad för att det blev så bra som det blev och så glad för att så många ville komma! ♥ Detta är ju lite av mitt jobb också varför jag redan nu satt igång och fundera ut vad nästa event ska bli. Kanske ska jag förflytta mig i Sverige? Kanske blir det på hemmaplan igen? Vi får se…..

Tack! ♥

Ps. Kika in på Haga Slotts sida, nu kommer det finnas massor med härliga evenemang att göra därute framöver. 

Lyxigt fredagsmys, man åker dit på minisemester fredag till lördag och får en skön avrundning på veckan och en härlig start på resten av helgen. Man njuter lika mycket av det klassiska julbordet som av den vackra miljön. Läs mer HÄR. 

Adventsweekend, minisemster från lördag till söndag med julbord. Läs mer HÄR. 

Brunch, läs mer HÄR. 

3
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
8 years ago

Vilken fantastisk kväll ni fick! Hade verkligen velat anmäla mig, men omständigheter gjorde att jag inte kunde/vågade göra det. Hoppas dock på att kunna vara med vid nästa tillfälle. Ha en fortsatt mysig helg! Kramzikram

Marie
Marie
8 years ago

Jag är väldigt dålig på att skriva kommentarer här men tycker din blogg är den bästa.Jag är inne här och läser flera gånger varje dag!

Lena - Gott för själen
8 years ago

Jag kan verkligen skriva under på att det blev en fantastisk kväll. Och vilken härlig atmosfär det är där ute kan jag också lätt skriva under på!

Tack snälla du för igår. Fint ordnat!

Har skrivit lite om eventet jag också 😉

Kram Lena

Nästa inlägg

Godmorgon FINDREDAG!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x