Godmorgon FINDREDAG!

 

Godmorgon underbara fredag!

Här står jag och kokar havrevälling till mig och Milo. Åh, det blev en toppenlyckad kväll igår och jag har fått mycket feedback på att gästerna också tyckte det. ❤️

Har kameran fulladdad med bilder som jag tänkte visa dig senare. Haga Slott var helt fantastiskt vackert och alla där har verkligen hjälpt mig att göra den här kvällen perfekt! Underbar personal är det och jag känner att jag skulle vilja göra massa mer sånt här där ute, jag ÄLSKAR Haga Slott och är så oerhört stolt över att vi i vår småstad har ett så fantastiskt ställe!

I nästa inlägg ska jag faktiskt tipsa dig om allt som man kan få njuta av därute. Gör en utflykt dit är mitt heta tips, du kommer absolut inte ångra dig!

 

Nu ska jag och Milo äta frukost här. Ska dricka mitt kamomillte ur min favvomugg. Vi är gräsänklingar sen igår här. Det var mysigt att Elliot sov hemma (även om det är pappavecka) inatt så vi slapp att känna oss ensamma.

Men du, ha en härlig FINFREDAG om du inte kikar in mer idag, ni andra….vi hörs snart igen med massa bilder ifrån minglet på Haga Slott. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frejalimelake - Resor & Livsstil
8 years ago

Låter som en fantastisk kväll, ser fram emot bilderna! 🙂

Nästa inlägg

Kladdkaka med extra allt – OREO, Maltesers, popcorn och kola.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x