En dag på Erikslund

Godmorgon farsdag! ❤️

Här har vi inte firat vår pappa i familjen ännu då han var uppe sent inatt, så att börja med att låta honom sova ut måste väl vara den bästa presenten tänker jag. 🙂

Skulle bloggat igår kväll men skulle ta en powernap innan ”Så mycket bättre”….. Trodde jag ja! Haha, det blev maratonsova till halv 1 på natten. Tony hade försökt väcka mig men well well. 🙂 Han tyckte jag såg ut att sova så skönt. Får kolla play, var det bra? Såg på FB att många grät igår kväll. Åh snyft….

Igår skulle vi ju ha trädgårdsdag här hemma. Eeeh, my ass! Det vräkte ned så jag spelade in en ny sminkvideo, sen tog vi vårt pick och pack och åkte till Erikslund.

 
  
  
Vi började med en lunch på IKEA. Det var så knök med folk så jag tror att fler hade planerat om dagen till shopping inomhus istället.

 
Tog en liten selfie utanför IKEA. 🙂

 
Tony provade lite kläder på Kennedies, det är en vi känner som äger det. Såååå snygga kläder där till killar! Wow! Hur häftiga draperier till provrummen? Hemsidan hittar ni HÄR! 

 

Här satt vi och väntade när Tony gick till vakterna och tipsade om några som stod och stal inne på Apoteket. Tony är en rättvisans man, har jobbat som skyddsvakt i många år och HATAR allt vad sånt där heter. Han tipsade vakterna så dom skulle ta dom! Bra så!
Egentligen skulle vi på middag hos vänner men där hade det blivit magsjuka så då avbokade vi i sista stund. Blev en skön lugn hemmakväll som sagt. 🙂

Nu ska vi väcka pappan med skönsång! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag blir så arg och förtvivlad – idiotföräldrar!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x