Farsdag i bilder

Godmorgon!

Känns nästan som att jag viskar fast jag skriver. Klockan är i ottan, jag har varit vaken sen kvart över tre. Somnade halv 9 så jag trodde jag skulle sova längre. Men icke, är inpräntad på tidigt numera så då blir det tidigt. 😉 Milo sover än så det är därför det känns som om jag viskar. 🙂 Han lyckades vi hålla vakna till nästan 8 igår kväll.

IMG_3650 IMG_3651

Vi började i alla fall med att väcka vår pappa i familjen. Vi gjorde en frukostbricka på sängen och så sjöng jag och Milo för full hals. Han höll nämligen inte på att vakna så vi fick dra i rejält på de sista tonerna.

”Ha den äran idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!” liksom. Blev så full i skratt när vi stod där med frukostbrickan och sjöng oss röda i ansiktet jag och Milo och Tony ba snarkade vidare. Hahaha…. Det blev frukost på sängen och mys innan vi gick upp för dagen. Jag skulle ju baka en nyttig kladdkaka till mig. Eller en kladdkaka som jag kan äta utan att få reflux, typ så! 🙂

IMG_3676

Den här innehåller bara ”nyttigheter” och jag ska visa dig receptet sen.

IMG_3672Hos mamma och pappa väntade dukat bord och lunch. Så skönt att komma till färdigt kan jag tycka.

IMG_3666 farsdag

Jag köpte en prenumeration på MAT Magasinet till min pappa. Han är jätteintresserad av matlagning pappa och har alltid gillat att laga mat. Dock så är han dålig på att leta upp recept på internet och sånt som en annan gör. Tyckte då det var perfekt att köpa den här tidningen då han gillar att läsa tidningar. Mamma tyckte också det här var en bra present, nu kanske det blir lite härlig goumetmat därhemma. 🙂

IMG_3697 IMG_3698

Hemma hos svärisarna blev det både mat och fika sen så vi åt e hel del igår kan man säga. 🙂 Vi fick titta på en video ifrån när Tony och hans bröder var små. Hahaha…. alltså så roligt. Tony var en krullig liten lintott med massa humor, så söt. Känns galet att titta på honom när han är lika gammal som Milo. Så roligt att de filmat och sparat allt.

IMG_3693 IMG_3695 IMG_3701

Kidsen tyckte inte det var lika kul med videon så dom satte igång att diska. Åh vad kul dom tyckte att det var och stå och hålla på i diskhon. Dom var så söta kusinerna där dom stod och var så koncentrerade på sitt. ♥

Jaha, nu ska jag slå på ett avsnitt av Modern Family. Tack alla som tipsat om serier, äntligen har jag en feelgood serie jag följer som är perfekt de här tidiga morgnarna och något även de nätter man har svårt att sova. Sen ska jag och Tony komma överens om en serie att börja följa tillsammans också….men det var lättare sagt än gjort. 🙂

Idag ska jag redigera sminkvideon med en vardagsmakeup jag gjorde och hoppas kunna publicera den idag, sen ska du få ett värdefullt skönhetstips som förändrat mitt fejs fullständigt!!! Jag ska också bjuda dig på bästa receptet på den där nyttiga kladdkakan och sen blir det annat svammel såklart. Hörs sen igen! Ha en fin måndag om du inte kikar in mer idag!

♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En dag på Erikslund

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x